Ahojte mam mozmost za 120e kocik teutoniu z vanickou a romer autosedacku... Su starsie ale kocik by mi trebalo len na doma na kocikanie... Na vonku uz kocik mam. Oplati sa? Mate skusenost? Ďakujem
Nikdy som nepochopila naco je zenam kocar na doma a na kocikocanie druhy?
@sunny8 toto mam od susedky... Ja zijem v rakusku
@lenuliatko84 aby nebola spinava dlazka...
@neviemodpoved 🤦♀️ a co návleky na kolesá? Stoja par eur...alebo poriadna rohozka...otravovať sa s druhým kočíkom? Cojaviem...
@ckatka lepsie bo druhy je hovado tento sa mi fest paci bo ma male kolesa a teutonia je dobra znacka ja len som chcela vediet ci ma dakto s nou skusenost lebo aj romer autosedacka je dobra a sedacku mi prave treba.. Mala ma 5 mesiace a skoro 9kg a co mam vajce to je do 10 tak chcem do 13 a o rok ked bude sediet uz budeme mat nasporene na novsie auto tak si kupim uz z isofixom normalnu sedavku, a ako 120e mi nepride vela za to sa chcem vediet ci ma dakto tento tip alebo mi vie poradit
@neviemodpoved ja som takúto teutoniu mala...A práve mi príde ako nespratne teľa...dali sme ho k našim na záhradu. Je to taky gauč...veľký pohodlný na obedne spanie...ale teda po vonku sa mi s ním bohvieako nechodí. A ovládanie jednou rukou keď tam spi 10kg dieťa...tiež bieda. Kúpila som ho za 40€ romerku sedačku použitú za 30. Dá sa komplet zvliect a oprat. Podľa mňa 120€ je zbytočné veľa za toto
@neviemodpoved prehľadaj tu bazár...za menej zoženieš isto.co potrebujes
@ckatka jo najdem za menej ale draha je cesta... A ja moc nesoferujem, racej som doma z malou a kym osobne nevidim tak racej nekupim
@ckatka Konecne . Toto som chcela vediet. Dakujem 😊
@neviemodpoved prnazi mam dost a stacil mi jeden.to je pohodlie ci lenivost umyt kolesa?
@lenuliatko84 ako...na druhej strane...dá sa pochopiť keď niekto býva na treťom poschodí bez výťahu...ze radšej nechá kočik pod schodami a doma ma druhy...keď je babo kocikomil...alebo keď ma pred dverami blatovy sajrajt a chodník obsraty od psov ako my...tiež radšej nechávam kočiar v garáži...ale vnútri kočík nepoužívam
@ckatka to naozaj mate chodnik obsraty od psov?to kde byvate preboha?
@ckatka a kto ma prwd dverami blato?chodniky a murobane cesticky vam nic nehovoria?
@lenuliatko84 no 😕 treba si uvedomiť ze nie každý býva v rakúskej dedinke čistuckej...s chodnickami a uvedomelymi psickarmi....
@ckatka no ja byvam v dubnici na slovensku,a veru som este nikde ide v nasej vlasti nevidela hovna od psov,u nas su uvedomeli obcania a aj chodniy mame,takze neviem kde zijes a myslim ro v dobrom
@lenuliatko84 vidíš. V malom.meste.....bohužiaľ . náš dom má jediný na ulici kustik zelene pred bránou...A každý okoloidúci pes série tam. A polovička majiteľov sa neobtazuje to.zdvihnut
@ckatka roztrus tam otravu pre potkany a daj tabulu
nečítala som príspevky; Ja som mala teutoniu cca 8 rokov dozadu. Mala som možnosť vyskúšať viac značiek, ale najviac sa mi osvedčila teutonia. Hlavná výhoda, NIKDY nevrzgala. Keď počujem nové moderné kočíky aké zvuky vydávajú, tak sa čudujem, že tie deti v nich dokážu spať. Bol priestranný, dieťa má dostatok miesta vo vaničke aj v športovej časti. Keby som mala opäť vybrať značku, tak zas teutoniu. Ale 120€ sa mi zdá trochu nadhodnotené za starší kočík.
@lenuliatko84 jasne decko mi reve a ja budem kolesa umyvat.. Ak nemas skusenost naco sa trepes do tem...
@lenuliatko84 ty musis byt urcite dajaka frustrovana Zena... Trusit otravu na potkany... A do vsetkeho sa navazat... Daj si Xanax a volne dychaj... Nekomentuj ked nemas radu... Aj keby som mala 10kociky teba je hovno po tom preco... A aj keby som bola leniva ani to neni tvoj problem...
@neviemodpoved joj zasa nejaka mater co nema na nic cas a lrn sa stazuje
@neviemodpoved fuha tolko agresie...daj si vino ked ti dieta zaspi. Tou otracou a tabuľkou som myslela zastrasit tych co neupratuju hovna
@neviemodpoved ja som mala teutonii a bola som s ním spokojna, mne sa dobre kocikoval aj jednou rukou. Ja som mala teutonia cosmo. Ale 120 EUR mi príde veľa za tento kocik už, vyzerá ako starší rocnik. Ale ty najlepšie vieš čo chceš a potrebuješ ☺️
@lubike dakujem..
@lenka_matko dakujem
Za 120 euro ti predám Cam dinamico aj s autosedačku (vajíčkom) a okrem škrabancov nemá žiadne extra chyby je tam aj vanička aj sportiak fusak aj rukávnik