Odpružený športový kočiar s nafukovacími kolesami

lucka13189
31. dec 2014

Žienky vytvorila dom novú diskusiu lebo po prepátraní tých starých a hádam celého inernetu som sa k ničomu nedopátrala ☹... Už dlhšie zháňam športový kočiar a veľmi sa mi páči športová časť od Camarela MALAGA.Totižto majú tento kombinovaný kočiar švagrovci a veľmi som spokojná s jeho vlastnosťami...My sme už s vaničky vyrastli a tak potrebujeme len športovú čas. Zhaňala som či od Camarela nieje len nejaký športový druh s podobnými vlastnosťami. Našla som Camarelo Eos ale ten sa žiaľ nedá otočiť v protismere aby som dcérku videla, a to je jedna z požiadaviek ktoré mám na športový kočiar. Chcela by som aby bol priestranný, odpružený, nafukovacie kolesá, reverz na obe smery jazdy,polohovatelne nožičky, nánožník aby dobre kril dieťa proti vetru a strieška aby sa dala nižšie sklopiť nie len tak slabo a samozreljme cenovo dostupný...Budem Vám nesmierne vďačná za každý dotaz

No a tieto požiadavky žiaľ zatiaľ sedeli len na kombinované kočiare od Camarela...

lillylilly9
31. dec 2014

Ja mam jane som spokojna velmi akurat sa neda otocit v protismere

lucka13189
autor
31. dec 2014

@lillylilly9 No veď to...Aj som nasla ako som hovorila ten EOS no ani ten sa nedá otočiť ☹...a dcérka sa nechce voziť tak aby ma nevidela :-/...A aj ja som pokojnejšia keď ju vidím....Ten reverz na obe strany je preto pre mňa najdôležitejší z tych požiadaviek. Potom nafukovacie kolesá 😀...lebo teraz nemám a to je katastrofa ako to rachoti na tých cestách ☹

lillylilly9
31. dec 2014

Hej nafukovacie su super aj v zime no snad niekto poradi.pekne sviatky prajem

ask
31. dec 2014

Toto je sice tiez kombinovany, ale maximalne ho odporucam... https://www.modrykonik.sk/market/kociky/fcg6/do...

lucka13189
autor
31. dec 2014

@lillylilly9 Joj ale ďakujem veľmi pekne aspoň za pokus 😉...podobne želám požehnané sviatky 🙂

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka13189
autor
31. dec 2014

@ask Vyzerá veľmi pekne.Nevieš či sa dá kúpiť len športová časť? Nám je vanička aj vajičko už zbytočné :-/

ask
31. dec 2014

@lucka13189 V obchodoch asi nie, iba ak by mal niekto v bazariku. Ja som si kupila bazarovy dany sport prestige dvojkombinaciu bazarovu, presne kvoli otacaniu, super kolesam a dobrej streche... bol to moj asi 5ty kocik a na zimu bol skvely... priestranny, vyborne jazdil po divokom terene- v Kremnici mame same kocky a rozbite chodniky... odviezol vela nakupu a maly tam bol velmi spokojny. Vanicku sme nepouzivali a napokon sme ho za stale dobru cenu predali dalej. 🙂

lucka13189
autor
1. jan 2015

@anetkaadamko Ďakujem za tip 😉...Veľmi pekný šporťáčik...lenže tiež je to asi trojkombinácia, nie? Alebo ho máte kúpený len ako samotný šporťák?

lucka13189
autor
1. jan 2015

@ask Skúsim teda ponúkať po bazárikoch 🙂

l7067
1. jan 2015

@lucka13189 toto presne akoby som pisala ja...presne tie iste poziadavky na sportak a nic neviem najst 😠 mam sice trojkombinaciu,ale mam tam tak strasne uzky sportak ze mala je v nom ako sardinka a to ma len 6 mesiacikov...chudatko a teraz taka naobliekana ani rucickami nepohne...neviem si to predstavit na druhy rok...snad sa nam podari najst 😉

lucka13189
autor
1. jan 2015

@l7067 Joj keby si vedela ako som ja zúfalá z toho . Všetky šporťaky ktoré sa mi páčia a sú podľa mojich predstáv sú len v kombinácii ☹...ale dnes mi poradili nech si pozriem kočiar Nico bebetto.A na môj ver celkom som spokojná. Každá jedna moja požiadavka je v ňom a akurát čítam tu na MK nejaké recenzie o ňom. A povedala by som že veľká väčšina mamičiek je s ním nadmieru spokojná 😀

l7067
1. jan 2015

Aj ja som zatial nasla jeden nahodne http://www.toyfactory.sk/hracky/pre-babatka-a-m... no nestudovala som ho este,len ze sa da otacat
Idem pozriet tie recenzie diky

margarita
1. jan 2015

my mame takyto, je v pohode uz s tretim dietatom, a vsetkymi desiatimi odporucam.
akurat farba na strieske vybledla, inak je neznicitelny, lahko ovladatelny, veeeelmi skladny aj do maleho auta a sedacka sportovej casti ide otocit v smere aj v protismere jazdy.
http://www.hartan.de/cz/kinderwagen.php?modell=vip

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz