Odporučte športový kočík do terénu

lucia301182
5. apr 2019

Dobrý deň,prosím o vaše rady. Pripravujem sa na kúpu športového kočíka a nakoľko má slúžiť aktívnym rodičom, hľadám niečo naozaj kvalitné. Kedže web stránky s kočíkmi majú krásne dlhé popisy produktov, ale často tam nie je informácia práve o tom, čo je dôležité - v mojom prípade celoodpružená konštrukcia, poprosím ak viete poraďte. Hľadám kočiar celoodpružený, vhodný do lesa na neupravený terén, do snehu, piesku........ Vopred ďakujem za užitočné rady

ink
5. apr 2019

Ahoj,

tu na MK sú anonymne a bezplatné poradne a je tam aj kočíková. Teraz som tam čítala takúto odpoveď na podobnú otázku ako je tá tvoja : https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikova-poradna/lahky-a-spratny-sportovy-kocik-aj-do-terenu-s-moznostou-hlbokej-vanicky/

prípadne polož otázku Eli aj ty 🙂

ajsha123
5. apr 2019

Bob revolution pro. Mame ho, perfektny kocik

romiada
6. apr 2019

@lucia301182 my mame Thule Urban Glide. Odskušany na snehu aj piesku. Odporučam 😉

jatva
6. apr 2019

Ked som hladala ja vyberala som z: bob revolution, babyjogger summit/elite, tfk, bumbleride indie, xlander x run a thule. Vybrala som thule kvoli skladnosti, dizajnu a uzasnej rucnej brzde. Bob je ale lepsie odpruzeny.

babi81
6. apr 2019

@lucia301182 za bas bugaboo buffalo 🙂 sbeh, les, piesok pohoda

petralili
6. jan 2020

@romiada ahoj, skúšali ste aj na horských chodníkoch a poľných cestách ? Dikes

domminna
25. nov 2020

@ajsha123 mozem SA opytat aka je zatial spokojnost s bobom... co tam nechyba detske madlo.. alebo nieake one postrehy zlepsenia zo skusenosti.. dakujem

ajsha123
26. nov 2020

@domminna pokúsim sa odpísať, keď budem môcť, tj neskôr večer. Ak je to ešte aktuálne...

ajsha123
26. nov 2020

@domminna Ahoj, Bob revolution Pro máme už 4.rok, aktívne ho používame, tj.denne, lebo od kúpy v ňom už boli 3 deti a stále je super. Konštrukčne sa nič nezmenilo, je super odpruženy, jedine poťah na strieške je vyblednuty a tie popruhy, čo držia opierku, sa používajú stále, tak už vidno používanie.

Kamarátka si kupila Thule, vtedy som hrozne zatúžila mať kočík s veľkými kolesami, lebo náš vtedajší kočík s malými kolieskami plastovými mi vždy na mestských chodnikoch zobudil deti... Ten kamoskin thule bol taký elegantný, hladký, priame rovné čiary, pekný, ale po zložení by sme ho nezmestili do kufra nášho auta. Potrebovali sme niečo extra skladne, úzke. Potom som na nete objavila Bob, prešla snáď všetky videá a fakt, do nášho auta sa úplne krasne zmestil. Dajú sa odmontovat veľmi jednoducho veľké zadné kolesá, hlavne to používame, ked treba na dlhšiu cestu a je plno batožiny.

Dokupili sme adapter, a vieme tam nacvaknut aj vajíčko aj vaničku. A dokonca, ked sa šporťak dá na lezato, nad nim je nacvaknute vajco - odviezla som nad sebou dve deti, staršieho aj drobca. Nemám tu teraz narychlo fotku, ale urcite som to fotila...

A máme namiesto madla pultik. Odfotila som drobca, rok aj 2 mesiace, je popri tom pultiku stratený a aj chrbtová časť je dosť dolu. Ale predtým naša dvojročná ho krásne používala, je tam otvor na fľašu, piškótu... Takže madlo nám nechýbalo.

domminna
24. feb 2021

@ajsha123 jej dakujem krasne za odpoved
Ja som si ju vsimla az teraz... Super tak SA tesim... AJ mi sme ho vyberali hlavne na aktivity....
Tak teda casom uvidim co tiez neprikupime Este pultik...
Ale vazim si ze ste si nasla CAS na odpoved....
A take ze moskitiera alebo prsiplast....mate origo co dopasovane?
@ajsha123

ajsha123
24. feb 2021

@domminna ahoj, pršiplášť mam z emitexu, nie originál, ale dá sa. A moskitieru som mala zo starého kočíka asi 15 ročnú, no v novembri už skončila nadobro, musím si kúpiť novú... Ešte neviem kde... Zatiaľ som to neriešila, no uz treba