Ahojte, viem, že je tu milión diskusií, ale fakt sa mi nechce všetky prehrabavať, tak sa spýtam takto. Dcérka má 16 mesiacov, rada sa vozí v kočíku, hladám nejaký lahký sportiak, čo nemá nafukovacie kolesá. Penové tiež nechcem, najlepšie by boli kolesá z tvrdenej gumy, či ako sa to volá :D A aby nebol mega ťažký a rozmerovo nezabral vela miesta. Daždnikový golfač tiež nechcem, asi sa s tým zle manevruje jednou rukou
@akcul13 zabudla som napísať, ze teraz mám bebetto nico, super kočík, az na tie defekty každu chvilu. Preto hľadám nieco nenafukovacie 😊
@akcul13 rainbow má gélové 😊
Valco snap 4 Trend!!! Jednoznacne. Kupovala som ho v podobnom.veku a vyuzila do 3.3roka.. je do 20kg, lahky,pritom spratny a priestranny aj s fusakom v zime, prejde kazdy teren, fakt topka. A v lete a zime super cloni, strieska je velka.
@jannyr Oyster by bol fajn ale má dosť krátku rúčku a keď si porovnám ako sa kočíkuje a manévruje tak môžem ti povedať že sa s ním oproti Valcu trend oveľa viac narobíš. Viem o čom hovoríš lebo ho máš švagriná a často som ho skúšala A chodila s ním že sme si vymenili kočíky a teda viem posúdiť že môj ovládam jednou rukou a ani neviem že ide a pritom jej som mala pocit že sa namáham a napríklad na aj dosť blbo riešení košík dole ,tak sikmo a je aj menší. A opierka noh je kratka. Dlhsie dieta sa uz horsie vyspi v nom.
@katrin21 🤷♀️ Ja som s nim spokojná, mala som valco snap 4 v tej základnej verzii a oyster mi sadol lepšie, ale zase nemôžem posúdiť ako dieťa v ňom spí, malý spí iba doma, takze z tohto hľadiska vôbec neviem. Košík je hlavne veľmi nízko, to je riešené blbo, keď je vonku mokro, tak je zospodu riadne špinavý, na zimu ho nebudem ani zakladať
@ildiko36 street som povodne chcela, teda bol vo vybere... ale som rada,ze som nekupila.. je tazky, zabera vela miesta v aute a vela reklamacii.
Kamoske sa uplne zlomil,nastastie vyreklamovala..
A teda manevrovanie ako aj Oyster, o dost horsie ked to porovnam.
Ja som toho poskusala strasne vela a som dost narocna na to abh bol kocik priestranny ale aj lahky a spratny a super sa vozil. Preto vyhral ten valco trend s fakt som neolutovala
@jannyr no ja som mala asi 6 kocikov postupne...a vyskusala som ich nespocetne vela cez kamosky,atd. Bavilo ma to,ale maloktory splnal moje prisne poziadavky. Preto som ich striedala. A casto som kupila jazdeny v top stave a predala za tu istu cenu, kedze som ich neznicila ani ja... som opatrna bola.. takze menila som kociky a nic ma to nestalo, tocila som tie iste peniaze.
Akurat valco som kupila nove,lebo to bola vtedy upln novinka..predala som ho za asi 240e a kupila 330, cize pphoda aj ked tam logicky nieco prerobila . Na ostatnych nie. Ten som mala posledny a uz mam len golfky na dovolenky.. teda so spojenou ruckou, klasicke golfky nechcem,zle sa vozia..
@katrin21 ja nie som taka narocna..ja som potrebovala aby sa mi zmestil do auta ked ideme ku lekarom zmestil sa do toho aj syn😊..
Ja to rok pouzivam a som spokojna..okrem toho mam aj anex cross ..a podla toho kde idem ten kocik si zoberiem
@akcul13 ahoj,neviem či je to podľa tvojich predstáv ale bebetto rainbow 2019 je fajn☺️