Odporučte športový kočík bez nafukovacích kolies.

akcul13
21. sep 2019

Ahojte, viem, že je tu milión diskusií, ale fakt sa mi nechce všetky prehrabavať, tak sa spýtam takto. Dcérka má 16 mesiacov, rada sa vozí v kočíku, hladám nejaký lahký sportiak, čo nemá nafukovacie kolesá. Penové tiež nechcem, najlepšie by boli kolesá z tvrdenej gumy, či ako sa to volá :D A aby nebol mega ťažký a rozmerovo nezabral vela miesta. Daždnikový golfač tiež nechcem, asi sa s tým zle manevruje jednou rukou

saska121212
21. sep 2019

@akcul13 ahoj,neviem či je to podľa tvojich predstáv ale bebetto rainbow 2019 je fajn☺️

akcul13
autor
21. sep 2019

@akcul13 zabudla som napísať, ze teraz mám bebetto nico, super kočík, az na tie defekty každu chvilu. Preto hľadám nieco nenafukovacie 😊

saska121212
21. sep 2019

@akcul13 rainbow má gélové 😊

katrin21
21. sep 2019

Valco snap 4 Trend!!! Jednoznacne. Kupovala som ho v podobnom.veku a vyuzila do 3.3roka.. je do 20kg, lahky,pritom spratny a priestranny aj s fusakom v zime, prejde kazdy teren, fakt topka. A v lete a zime super cloni, strieska je velka.

katrin21
21. sep 2019

@akcul13 inak mala som aj Nico, to bol tank..tazkyyyyyy strasne.
Valco 1000 a 1 oproti tomu.

akcul13
autor
21. sep 2019

@katrin21 a ake ma kolesa?

jannyr
21. sep 2019

@akcul13 odporúčam Oyster Zero.

akcul13
autor
21. sep 2019

@jannyr dokedy ste ho používali? Čitala som, že pre vačšie deti nie je velmi vhodný, že im trčia nohy pomaly až na zem :D

jannyr
21. sep 2019

@akcul13 ešte ho používame, malý má len 1,5 roka, ale máme sesternice starsie a vošla sa doňho bez problémov aj 3,5 ročná a dokonca aj tá 5,5 ročná.

katrin21
21. sep 2019

@akcul13 vyborne..take gumene, akoby nafukovacie ale nie su nafukovacie, je to umele a dostatocne velke.

katrin21
21. sep 2019

@jannyr Oyster by bol fajn ale má dosť krátku rúčku a keď si porovnám ako sa kočíkuje a manévruje tak môžem ti povedať že sa s ním oproti Valcu trend oveľa viac narobíš. Viem o čom hovoríš lebo ho máš švagriná a často som ho skúšala A chodila s ním že sme si vymenili kočíky a teda viem posúdiť že môj ovládam jednou rukou a ani neviem že ide a pritom jej som mala pocit že sa namáham a napríklad na aj dosť blbo riešení košík dole ,tak sikmo a je aj menší. A opierka noh je kratka. Dlhsie dieta sa uz horsie vyspi v nom.

dadka555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ildiko36
21. sep 2019

@akcul13 ahoj..mi mame Petit mars street a som spokojna..syn ma 16mes 14kg a skoro meter..v pohode sa v tom zmesti ,nema nafukovacie kolesa

jannyr
22. sep 2019

@katrin21 🤷‍♀️ Ja som s nim spokojná, mala som valco snap 4 v tej základnej verzii a oyster mi sadol lepšie, ale zase nemôžem posúdiť ako dieťa v ňom spí, malý spí iba doma, takze z tohto hľadiska vôbec neviem. Košík je hlavne veľmi nízko, to je riešené blbo, keď je vonku mokro, tak je zospodu riadne špinavý, na zimu ho nebudem ani zakladať

katrin21
22. sep 2019

@jannyr no klasicke valco je o dost ine akp Trend.😉

katrin21
22. sep 2019

@ildiko36 street som povodne chcela, teda bol vo vybere... ale som rada,ze som nekupila.. je tazky, zabera vela miesta v aute a vela reklamacii.
Kamoske sa uplne zlomil,nastastie vyreklamovala..
A teda manevrovanie ako aj Oyster, o dost horsie ked to porovnam.
Ja som toho poskusala strasne vela a som dost narocna na to abh bol kocik priestranny ale aj lahky a spratny a super sa vozil. Preto vyhral ten valco trend s fakt som neolutovala

jannyr
22. sep 2019

@katrin21 no veru je, zistila som neskôr, len tie vyššie modely sú fakt drahé 🙁, keďže som mala ešte aj moon dvojkombo, tak mi to už prišlo veľa peňazí... teraz po skúsenostiach by som celu moju kocikovu drámu riešila úplne inak 😆🤷‍♀️

katrin21
22. sep 2019

@jannyr no ja som mala asi 6 kocikov postupne...a vyskusala som ich nespocetne vela cez kamosky,atd. Bavilo ma to,ale maloktory splnal moje prisne poziadavky. Preto som ich striedala. A casto som kupila jazdeny v top stave a predala za tu istu cenu, kedze som ich neznicila ani ja... som opatrna bola.. takze menila som kociky a nic ma to nestalo, tocila som tie iste peniaze.
Akurat valco som kupila nove,lebo to bola vtedy upln novinka..predala som ho za asi 240e a kupila 330, cize pphoda aj ked tam logicky nieco prerobila . Na ostatnych nie. Ten som mala posledny a uz mam len golfky na dovolenky.. teda so spojenou ruckou, klasicke golfky nechcem,zle sa vozia..

ildiko36
22. sep 2019

@katrin21 ja nie som taka narocna..ja som potrebovala aby sa mi zmestil do auta ked ideme ku lekarom zmestil sa do toho aj syn😊..
Ja to rok pouzivam a som spokojna..okrem toho mam aj anex cross ..a podla toho kde idem ten kocik si zoberiem

v_ero_ni_ka
23. sep 2019