Ahojte, rozhodla som ze kupim iba hlboku vanicku, pôvodne som rozmyslala nad 2 ci 3 kombinaciou, ale rozhodla som sa, ze kupim iba vanicku a k tomu kvalitnu autosedacku. sportiak budem kupovat az neskor, nakolko tie v 2 kombiaciach sa mi zdaju velakrat male a neprakticke. Tak prosim o radu, aku znacku by ste mi odporucili, nieco zo strednej triedy, bude to zimne dieta, a trosku aj do terenu. Ďakujem pekne.
Ja som mala Baby Merc Zipy Q. Velka vanicka, deti sa mi do toho zmestili este v 8 mesiacoch aj s fusakom.
Britax go next a nemam co viac dodat.Tie s bielou konstrukciou su aj velmi elegantne.Brutalne kvalitny a vymakany kocik.V meste elegan,v prirode tank,veliky sportiak,velika vanicka,veliky kosik dole,super skladny aj pre zenske ruky.
Po prvom dietatku som chcela vymenit cisto dizajnovecku za kvalitmy a prakticly kocik a jediny krat sme neolutovali.
@maminkadeticiek 👍 presne.... britax go.... jednotka s hviezdickou. Za mna top kocik...skoda, ze som nan nenatrafila skor (je moj piaty) 🤣
Ma velku vanicku a sportovy kocik je super priestranny, ale neposobi tak robusne.
Ma nespocetne mnozstvo dobrych vlastnosti. Iny ani netreba.
@maminkadeticiek
@andrea_ff lenze neni britax go next trochu drahsi? Pisala ze stredna cenova kategoria.
@tatiana1329 Hm,to mas pravdu.Ale da sa zohnat aj na bazosi za dobru cenu.
Ďakujem baby za rady, idem popozerat na internete. Ten britax go je dost drahy uz, ale viem ze je dobry a chvalia ho. A co sa tyka bazosu, nejako sa neviem stotoznit s tym ze kupim kociar z druhej ruky, od niekoho koho nepoznam a neviem ako zaobchadzal s kocikom. Mozno mam len predsudky, ale chcem kúpiť novy, aj ked bazos je v podstate ekonomicke aj ekologicke riesenie, nuz nemozem si pomoct 😁”
@maminkadeticiek
@vega3 ja by som kocik tiez nekupila z bazosu. Sportovy som tak kupila ale hlboky by som nekupila, to radsej uplne novy. Ten sportovy ked je z druhej ruky to uz az tak nevadi ked tam dieta sedi ale ked je babatko a len lezi to nie. Teda to je moj pohlad na toto.
@tatiana1329
@vega3 baby, ja som kupila tu na MK kocik od jednej maminy - 3kombinacia Jane slalom pro za 130e a neviem si vynachvalit. Vyuzivam uz 3 mesiace a uplna topka..všetko co sa dalo oprat som oprala/vycistila, dokupila som univerzalnu vlozku do kocika/vajicka asi za 13e a veselo jazdime. Bola to najlepšia kúpa a za usetrene peniaze, ktorých teda nie je malo, som pokupila kopu veci do vybavicky pre malého. Urcite som mala aj stastie, ale ked si vyberies predavajucu s vela dobrými hodnoteniami, mozno budes mat stastie tiez 🙂 podla mna je prave kocik dost vysoka položka a zbytocne kupovat novy a drahy na pol roka 🙂
@maminkadeticiek tiez by som sa nebala bazaroveho. Po jednom dietati tento kocik nemoze byt zniceny....lebo je mimoriadne kvalitny. Urcite viac, ako polske, ktore casto maju otrasne sportove verzie....(mala som tu cest)...
Zato 3 kombinaciu britax go vyuzije dieta na kompletku a na cele kocikove obdobie.
Ja mam iba sportovu cast, ale ta sa dala komplet dat dole aj so strieskou a oprat.
Velka vanicka, velky sportak, velky kosik a neskutocna jazda....
Podobne dobry kocik je aj Concord wanderer, pripadne Jane crosswalk...
Takze vonavy kocik.
Ja som kúpila 2kombi Moon Nuova... vanička bola v pohode, no v športovej sa syn vozil len do roka a už v ňom bol stiesnený, takže sme kupovali nový športiak. Ja by som už veru nový nekúpila, ale kľudne z bazárika a ešte dupľom ak by to mala byť len vanička s podvozkom. Ten náš vyzerá tip top, vôbec nič tomu nie je, žiadne ušpinenie, keďže ležiace dieťa to nemá ako zašpiniť + všetko sa dá rozzipsovať a oprať 🙂
Ja som bola veľmi spokojná s Camarelo Art Limited. Veľká a priestranná vanička, ľahké ovládanie, priestranný spodný košík,... Malý má 10mesiacov a stále v hlbokej vaničke spáva. Je to už starší kočar, kupovala som ho pred 5 rokmi prvému synovi,ale veľmi odporúčam. A 3 kombinácia stala asi 360€.