Máte niektorá kočiar Nestor Rmabler ak áno aké máte skúsenosti?Odporúčate ho , alebo už by ste ho nekúpili?
no zase ja som ho mala...spokojná som s ním bola....len ja bývam na dedine a tu nerovný terén sneh a pod bolo ideál na ten kočík,ak si z mesta tak skor by som ti povedala nekupuj to...ako sme sa aj s kamoškami zhodli tak je to dedinský kočík a nie mestský...ako nakladanie do auta bol problém,kolesá sme museli dávať dole...No ja som trošku pevnejšia tak pri mne ten kočík vyzeral v pohode,je rozdiel ako ho tlačí mamička čo má 40kg a ja čo mám 80...mne sa zase nepáčia mini-kočíky pri babách ktoré sú gulatejšie
ahoj, ja prave teraz zhanam tiez kocik pre nase dietatko, stale sa neviem rozhodnut, ale tento model co si napisala, by som si rozhodne nekupovala, su aj lepsie aj krajsie kociky, len treba poriande popzerat a tento ked ti mam pravdu napisat je naozaj nemoderny, ale ak sa ti naozaj tak velmi paci tak si stoj za svojim a kup si ho.
Ja som Nestor mala pri druhom synovi a bola som maximálne spokojná. Možno už nie je super moderný, ale je priestranný, dobrý do terénu, péruje...
ahoj, ja ho sice nemam, ale ak smiem, dufam, ze sa neurazis, poviem ti svoj nazor nan....nepaci sa mi, vyzera velmi masivne, nemoderne......strasne nabubralo....jestvuje nespocetne mnozstvo elegantnych polskych kocikov za porovnatelne ceny, s ktorym budes vyzerat elegantne...je to moj nazor, nemusi sa ti pacit, len som ti chcela povedat to, co mna napadne ked von vidim mamicku s takym kocikom...pravdaze, ak sa ti velmi paci, tak si stoj za svojim..vela stastia pri vybere🙂