Hľadáme jednoducho skladateľný a ľahký golfový kočík aj s nánožníkom aby sme ho mohli použiť aj v zime pre našu 2,5 ročnú dcérku, lebo náš terajší zdedený golfáč sa už rozpadá. Chcela by som poradiť od mamičiek, ktorý golfový kočík je dobrý a na čo si dať pri výbere pozor - nechceli sme príliž drahý, tak sme zatiaľ vybrali 2 alternatívy : Coto baby - Ferrara alebo Caretero gringo 2013 vzhľadom k cene, vzhľadu a vlastnostiam sa nám celkom pozdávali, len by som rada poznala aj názor niekoho kto s nimi má skúsenosti, lebo keď som ich hľadala v obchodoch, tak som žiadny z týchto značiek nenašla, takže ho asi objednám cez nett. Prípadne sme zvažovali aj kočík značky Chicco ... čo Vy na to? Za prípadné odpovede a názory ďakujem 😉
@mackauska ahoj,tak tory si nakoniec vybrala?Ja rozmyslam tiez nad caretero gringo a neviem sa rozhodnut.
My máme doma Caretero monaco. Cez internet stál 65 eur aj s dovozom a sme s ním spokojný. porovnávala som ho v obchode s Caretero Gringo, ale ten monako je priestrannejší, tak sme sa rozhodli preň.