Dobry den mamicky, mam 5 mesacnu dcerku nesedi este samostatne ale ked sme na vychadzke tak v kociku dviha hlavicku a chce pozerat vsade naookolo nevydrzi vo vanicke. Chcela by som sa spytat od kolko mesiacov je vhodne davat deti do sportoveho kocika ? Dakujem 😊
Nie je na to ziadny predpisany mesiac- idealne je ked dieta vydrzi co najdlhsie vo vanicke az kym proste nesedí. Ak ju vsak budes mat v sportovom kociku v uplnom lahu tak to mozes aj teraz,ide o ten sed no…
@ema230 kludne moze ist ale bude polosede moja bola od 3m kedze vo vanicke jej bolo velmi teplo a nic nevidela.okolo seba...dala som športovu cast v 3m ale uplne v lahu som mala opierku ;)
Ak ju aj dáš do sportiaku tak len do úplného ľahu..všetky deti to robia,že zdvíhajú hlavičku a chcú vidieť.Potom ešte to robia tak že odklopia strechu a dajú dieťa na bruško(vo vanicke)
@ema230 ja som dávala v piatich mesiacoch lebo sa jej už vo vaničke nepáčilo. Mala som ale kočík ktorý sa dal dať do úplného ľahu a vozila som ju tak kým nezačala sedieť.
Ďakujem pekne za odpovede 😊 aj môj je polohovatelny tak skusim 😊
My mame taku vetraciu vanicku, kde je sietka a babo moze byt aj na brusku a vidi von. Len mame 4,5 mesiaca a vanicka je jej ltt, ten stary kocik mal velku vanicku, tam sa zmestili aj 9 mesacni, len uz jasne, ze byt v tom nechceli...
Prvu dcerku som davala aj skor do sportiaku, mala reflux a ten pololah bol fajn.
@ema230 nas siel do sportiaka ked sa uz nezmestil do vanicky, nali sme sportiak, ktory sa dal sklopit do lahu