Ahojte, od akého veku ste vozili dieťa v kočíku v smere jazdy? Teda že na vás nevidelo. Rozmýšľam nad novým kočíkom, ale nedá sa otáčať. Ďakujem.
Od 8 mes.
Ma 13m a este nevozim, neviem, nepaci sa mi to, ked ideme a riadne na mna fuka. Neviem si predstavit, ze by mu do tvare tak fukalo. Ale pocasie uz zacina byt lepsie, takze..
Odkedy som vymenila vaničku. Bol nervózny, nechcel tak byt, tak som jedného dňa otočila športovú časť v smere jazdy a zrazu bol spokojný. Zavadzala som mu spolu s taškou vo výhľade 😅
Asi okolo roka? Zacali byt nepokojni v protismere jazdy, tak som len otocila vanicku a vyriesene.
Okolo roka pri oboch. Ani jednému to nepomohlo si kočík obľúbiť 😄
Od kedy som vymenila vanicku za sportovy takze asi 7-8mesiac.
niekde okolo 8-9M, ked zacal v kociku strajkovat, evidentne chcel vidiet svet a nie mna 🙂
Cca v 9m. Zacal robit strasny cirkus ked sme ho dali do kociara. Netusila som co sa deje. Hned ako sme ho otocili do smeru jazdy bol klud
Vobec ny som ho neotacala do smeru jazdy, len som zial pozerala pri kocari na milion veci ale tuto prehliadla 🤯
Pokial mas moznost, pekne ho nechaj otoceneho ku sebe. Maju ti maly stres velky ked sa oproti nim ruti z predu auto, bus ci kamion, kopa cudzich tvari, psy. Robili na to studiu. Ja osobne ked idem po vhodniku, vedla cesta a ide kamion, tuezcvo mne hrkne .
Od kedy bola v sportovej casti ca od 5-6mesiacov
@hederamonstera a keď ideš opačne, nefuka mu?
Tak ja mam stale kocik z prvej trojkombinacie a stale sa dcerka vozi proti smere jazdy, tak, ze sa na mna diva 🤷♀️😊 a to ma uz 19 mesiacov. Ale my sa celu cestu rozpravame, ukazujem jej, vysvetlujem, mame to tak obe rady 😊
@konikkon nie, moje telo ho chrani
Co najdlhsie. A tak by to malo byt🙂
Od tuším 9 mesiaca ho vozim takto