Od akého veku ste vozili dieťa v kočíku v smere jazdy?

16. mar 2023

Ahojte, od akého veku ste vozili dieťa v kočíku v smere jazdy? Teda že na vás nevidelo. Rozmýšľam nad novým kočíkom, ale nedá sa otáčať. Ďakujem.

saska.j
16. mar 2023

Od tuším 9 mesiaca ho vozim takto

x_mery_x
16. mar 2023

Od 8 mes.

hederamonstera
16. mar 2023

Ma 13m a este nevozim, neviem, nepaci sa mi to, ked ideme a riadne na mna fuka. Neviem si predstavit, ze by mu do tvare tak fukalo. Ale pocasie uz zacina byt lepsie, takze..

orangiiina
16. mar 2023

Odkedy som vymenila vaničku. Bol nervózny, nechcel tak byt, tak som jedného dňa otočila športovú časť v smere jazdy a zrazu bol spokojný. Zavadzala som mu spolu s taškou vo výhľade 😅

siska53
16. mar 2023

Asi okolo roka? Zacali byt nepokojni v protismere jazdy, tak som len otocila vanicku a vyriesene.

thoughtfulweirdo
16. mar 2023

Okolo roka pri oboch. Ani jednému to nepomohlo si kočík obľúbiť 😄

simonka15513
16. mar 2023

Od kedy som vymenila vanicku za sportovy takze asi 7-8mesiac.

petamich
16. mar 2023

niekde okolo 8-9M, ked zacal v kociku strajkovat, evidentne chcel vidiet svet a nie mna 🙂

viky_21
16. mar 2023

Cca v 9m. Zacal robit strasny cirkus ked sme ho dali do kociara. Netusila som co sa deje. Hned ako sme ho otocili do smeru jazdy bol klud

svetlonos
16. mar 2023

Vobec ny som ho neotacala do smeru jazdy, len som zial pozerala pri kocari na milion veci ale tuto prehliadla 🤯
Pokial mas moznost, pekne ho nechaj otoceneho ku sebe. Maju ti maly stres velky ked sa oproti nim ruti z predu auto, bus ci kamion, kopa cudzich tvari, psy. Robili na to studiu. Ja osobne ked idem po vhodniku, vedla cesta a ide kamion, tuezcvo mne hrkne .

hennyinnsbruck
16. mar 2023

Od kedy bola v sportovej casti ca od 5-6mesiacov

konikkon
16. mar 2023

@hederamonstera a keď ideš opačne, nefuka mu?

elenita
16. mar 2023

Tak ja mam stale kocik z prvej trojkombinacie a stale sa dcerka vozi proti smere jazdy, tak, ze sa na mna diva 🤷‍♀️😊 a to ma uz 19 mesiacov. Ale my sa celu cestu rozpravame, ukazujem jej, vysvetlujem, mame to tak obe rady 😊

hederamonstera
17. mar 2023

@konikkon nie, moje telo ho chrani

stanislavicenka
17. mar 2023

Co najdlhsie. A tak by to malo byt🙂