Obojstranný športový kočík

majulinka2
3. dec 2024

Dievcata poradite mi prosim obojstranny sportovy kocik.
Vhodny do mesta ale s velkymi kolesami, nakolko malu kocikujeme aj po dvore
lahky a zaroven rychlo skladatelny,
vhodny teraz na zimu,
s predlzenou strieskou,
aby zaroven nezabral vela miesta po zlozeni
Za priatelnu cenu
Uz som co to googlila na nete, no dost sa v tom stracam
Dakujem

ikonica
3. dec 2024

Mame Valco snap ULTRA trend... Ale kupila som k nemu aj sportove kolesa, nech zvladne aj teren a nech je aj trochu odpruzeny...

diaalex
3. dec 2024

Napr. Cybex Balios S Lux alebo aj Mios (menšie kolesá, ale prešiel úplne všade)

majulinka2
autor
3. dec 2024

@ikonica
@diaalex dievcata dakujem velmi pekne za rady, no zabudla som asi definovat priatelnu cenu a ta je v mojom pripade do 200€. Sme po rekonstrukcii domu, cize najblizsie obdobie sa musime uskromnit. Cize musim siahnut po lacnejsich verziach kocikov. Pozerala som napr. Kinderkraft

lusyc
3. dec 2024

@majulinka2 rozhrka sa vám. Skus pozrieť bazarovy valco so športovými kolesami. Valco je naozaj dobrá voľba.

tecko28
3. dec 2024

@majulinka2 Bebeto Nico je nezmar, sedacka sa da otacat

diaalex
3. dec 2024

@majulinka2 daj sa do skupiny Cybex na Fb a za takú cenu už úplne v pohode kúpiš

pondelok01
3. dec 2024

@majulinka2 ja mam valco baby trend ultra, a kinderkraft allroad. Valco podedeny, Kinderkraft kupovany novy pred dvoma rokmi za 200€. Spokojna som s oboma, su to v pohode pouzitelne kociky. Pred obrubnikom musim nadvihnut predne kolesa u oboch, a trochu davat pozor na prekazky, ale zvladli aj polnu cestu, ked je fakt zly teren, tak zaaretovat predne kolesa, pripadne cuvacky. Striesku ma Valco bezkonkurencnu, zakryje komplet cele telicko, ale aj kinderkraft ju ma ok, nemusela som spekulovat so ziadnymi clonkami. Kinderkraft ma udavanu nosnost 15 kg, ale to moja mala uz v 2r, ked som ten kocik kupovala (tiez kvoli cene, zaroven tych otocnych s dobrou strechou je na trhu ako safranu, a potrebujem kocik vhodny aj pre vyssich rodicov), a v pohode to zvlada aj ked ju niekedy este teraz 20 kg veziem. Valco ma nosnost udavanu vyssiu (20 alebo 22). Manevrovatelnost ma Valco lepsiu, ale za tie peniaze pre mna Kinderkraft nie je ziadna tragedia, pouzitelny fajn kocik, nie dokonaly ale to nie je ziadny. Cize bud bazarovy Valco, alebo novy Kinderkraft.

majulinka2
autor
3. dec 2024

@pondelok01 super, ja som sa nakoniec predsa rozhodla pre ten kinderkraft no nie allroad ale vesto. Mala ma 6 mesiacov, cize ja tu nosnost zatial neriesim. Ide mi hlavne o tu otocnost sedacej casti, dlhu striesku, ze je kus chranena aj v zime a lahku konstrukciu. Teraz mam Bexu air, no tam mi vadi ta strieska, ze sa na sportovej casti neda zvacsit co je dost na figu. Dakujem 😉