Ahojte,
prosim o radu. Tych kocikov je neurekom nie je mozne sa v tom zorientovat. Chcela by som obojsmerny a do uplneho lahu. Vzdy ked najdem do lahu a nadchnem sa zistim ze sa neda otacat a ked najdem otocny neda sa dat do lahu. Som zufala
@gertys otocnych je praveze dost malo, a nepises ake mas ine naroky (teran, hladkost jazdy, velkost a vaha dietata), takze tazko radit.
Valco ultra trend
Ja mam Cybex Talos 👌😃
Cybex balios s lux 😁 za nás topka
Bugaboo bee5
@pondelok01 jasne chapem hladam pokracovaci sportovy kocik nie pre batola takze do 22-25kg
@gertys valco trend ultra alebo valco ultra velmi chvalia, ale mne napriklad nevyhovoval, som vysoka, a zakopavala som o tu tyc medzi kolesami. Vymenila som ho za Kinderkraft (a polavila z narokov na nosnost, je iba do 15 kg), a s tym som spokojna, aj ked je to taka lacnejsia znacka, a je to vidno na niektorych detailoch (trocha vrzga a tak), ale je na moju vysku idealny. Este som pozerala na Joie Versatrax, ale ten nemali nazivo v predajniach v mojom okoli.
@pondelok01 moje dieta ma 13kg takze taky so 15 by mi bol na 2 veci 😀 na kinderkraft som pocula zle recenzie tak som od toho upustila. Pozerala som najprv Joie mytrax ale ten nie je obojstranny tak som pozerala toez Joie versatrax ale ten zas nie je do uplneho lahu. Tiez som zvolnila s narokov ale nie kvality. Kupila som bazarovy vyssie spominany Cybex balios. Bolo ich na vyber dost vela ale ten co ma najviac zaujal a bol v perfektnom stave s dostatkom prislusenstva za dobru cenu a este aj v mojom meste. Nebolo o com. Bola som pred chvilou ponho a je auper a maozaj ani nevidno zeby bol pouzivany
@gertys mna na tych baliosoch odradzalo, ze jej moze byt v sede kratka chrbtova opierka uz, aby sa jej nesuchala strieska o hlavu. Preto sme aj menili z nasej dvojkombinacie na iba sportak. Ten valco som mala bazarovy, dalsi mi uz muz dal prikazom kupit novy, aby sa dal lahko vratit alebo reklamovat. Nasa mala v zime 14,5 kg, takze ano, tiez som bola najprv zasadne za aspon 20 kg nosnost. Ale teraz si vahu drzi cosi cez 14 kil, a som si povedala, ze ho budeme potrebovat mozno rok, a urcite odnesie aj 17 kg, ak by bolo treba (dufam). Ale super, ze si mala stastie, na ten bazarovy rovno u vas, osud. Snad budes spokojna a dlho posluzi.
@gertys Ja mám Kinderkraft All Road, len do 15 kg, ale v pohode do tých 3-3,5 roka vystačí. Dieťa má teraz 2,5 roka a 14 kg, budúci rok ho už isto nebudeme potrebovať,takže aj váhový limit mi vystačí.
Ja som s ním spokojná, využívala som aj v zime, aj cez štrk, trávu, lesnú cestu prešiel.
@zuzanockamt ja som tiez kupila ten, a som spokojna, muz frfle, ze zabaca do lava. A trocha vrzga, ale zasa su na nom kvety a vtaciky, minusy a plusy, nemoze mat clovek vsetko.
@pondelok01 Náš nezabáča, ide v pohode. Trochu vŕzga. Mne veľmi dobre poslúžil. Mám sivý.
@pondelok01 tiez si vravim ze to bolo stastie. 2 tyzdne som jladala citala ale tCh kocikov je take kvantum ze sa v tom neda fakt vyznat. Keby bol iny v nasom meste urcite by somm vzala. Ja mam buchticku je vysoka ale zatial uplne v pohode. Ja prvy kocik mam 3 kombi takze mam aj vacsiu spoortovu vanicku ak uz by tato nesedela len tam to je vyslovene bugina do terenu a neda sa dat do lahu ale otaca sa. No je neskierne tazky aj ked prakticky
@zuzanockamt mojendieta ma 10 meisacov a 13 kil. Urcite do 3 rokov nepriberie kilo ani dva 😀 takze 15 kilovy kocik je pre mna nepripustny
@zuzanockamt nas zabaca, ked je plne nalozeny, lezi tam dieta plne sklopene, a teren sa zvazuje dolava, tak je to tazsie vyrovnat, nez keby to bolo na opacnu stranu naklonene, ale nic hrozne, muz je drama queen, a hlavne 99% casu ho pouzivam ja
@gertys skus pozriet aj Mamas&Papas Armadillo Flip XT 3, a Joie su mega vrzgacky hrkotacky, mali sme raz a stacilo, rychlo siel prec
@gertys tie vahove limity su len orientacne, mam sportiak do 15kg a v pohode udrzi aj 20kg dieta
@gertys ak máš väčšie dieťatko, tak by som kúpila mamas&papas ocarro
@zuzuliennka1 viem ze su orientacne ale ako vravis ked mam kocik do 22 unesie aj viac. Tak preco by som kupovala len 15 ked mi to je na 2 veci. O 2 mesiace bue mat 15kg a ja nepotrebujjem kocik na 3 mesiace ale na dlhsie. Navyse 15kg je jedna vec ale s vahou apson moje dieta aj rastie a na dlzku to uz je uplne ina debata. Nema kazdy trpaslika ako vacsina. Mame v rodine 2 rocne deti a je rovnako vysoka a ma 10 mesiacov. Bohuzial muism sa s genetikou popasovat.
@gertys mam 4,5r syna, ktory nosi veci 122, vyzera ako 6-7rocny, kazdy v mojej aj muzovej rodine ma minim. 178cm vysku (zeny) a cca 198-200cm (muzi) takze vysoky je az az a stale ho udrzi sportiak urceny do 15kg a aj sa tam normalne zmesti
@zuzuliennka1 stale nerozumiem preco by som mala kupit kocik do 15kg ked ho proste nechcem a nekupim si ho. 15kil je vahovy limit z nejakeho dovodu. Hladala som kocik s vyssim vahovym limitom a taky som si kupila
@gertys reagovala som na tieto tvoje slova: “moje dieta ma 13kg takze taky so 15 by mi bol na 2 veci 😀”
Nebol, 15kg je limit len na papieri, kociky realne udrzia aj 20kilove deti. Ak uz mas iny, okej.
To je cele. Pekny den
(a tiez nemam dieta “trpaslika ako vacsina”)
Cybex balios 👌