Obojsmerné sedenie v kočíku

sovicka21
1. feb 2014

Prosim poradte mi znacky kocikov ktore maju nafukovacie kolieska a obojsmerne nakliknutie, tak aby dietatko mohlo sediet v protismere jazdy. velka vdaka!!!

janina81
1. feb 2014

@sovicka21 poslala som ti spravu

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela.g
2. feb 2014

@sovicka21 ahoj, no k nafukovacim kolieskam, ja nastastie nemam, ale uz som asi 4x vytahovala pripinacik z kolesa, tak keby mam nafukovacie kolieska, tak urcite by som mala pokazde defekt... 😒

eviq
2. feb 2014

Brio ma obojsmerne. Ale nemá nafukovacie kolieska. Ani by som nechcela, taktiez už som mala zapichnuty nejaký klinček.

miku1
2. feb 2014

@sovicka21 Ja mám Cam-ku.

horana
2. feb 2014

Len pomimo k teme kolies : keby boli akekolvek ine kolesa lepsie ako nafukovacie, v prvom rade by sa uz davno montovali do aut (bicyklov...), lenze nie su. Takze aj s rizikom obcasneho defektu su nafukovacie stale N.1 aj u kocikov pre pocit konfortu a pohodlia babetka. Hlavne ked planujete aspon trochu behat po narocnejsom terene, niet o com.
Mala som moznost skusat si hlavne po snehu aj nenafukovacie a poviem tak, ked ma niekto na ne zvyk ze ine nepozna, tak si urcite mysli ze to nie je nic hrozne, ale naopak.... 😒 😅

ivanapetrasova
2. feb 2014

Ja mam good baby hardy. Ma nafukovacie kolesa a da sa sportak napojit aj v smere aj proti smeru jazdy. Mozem porovnat nafukovacie vs. Nenafukovacie kolesa kedze najprv sme mali trojkombinaciu cam dinamico a tam boli zadne nafukovacie a predne plastove. Vyhoda cam bola ze bol lahky a lahko sa soferoval, ale kedze chodime aj na prechadzky mimo mesta tak po pol roku pouzivania bol totalne vyhrkotany a raz sme zlomili konstrukciu vo zvare. Preto sme sa rozhodli zmenit kocik za taky s nafukovacimi kolesami. Vyhoda hardyho je ze mozme ist do terenu, nehrkoce ale je o vela tazsi a ovela tazsie sa soferuje. Takze treba si len urcit priority a podla toho vybrat kolesa. Ale oba sa dali nastavit v smere aj proti smeru jazdy sedenie a to je podla mna velmi dolezite. Doteraz mam drobca niekedy otoceneho k sebe a to ma rok.

skuste1983
2. feb 2014

Firkon Verano

sovicka21
autor
2. feb 2014

Co hovorite na Dorjan Dany Sport Prestige alebo Sport Line ? vdaka