Objednávanie kočíka z poľskej stránky

julia92
2. jan 2015

Dobrý deň, má niektorá mamička skúsenosť s objednávaním kočíka z poľskej stránky? Rozmýšľam nad Camarelom a natrafila som na jednu poľskú stránku, kde sa dá kúpiť o 30eur lacnejšie ako na SR. Avšak neviem ako by to bolo s dopravou, resp. s reklamáciami (s tými asi nijako, že?). Vie niektorá z Vás poradiť? Sama si nie som istá, či by som vôbec do toho šla, preto chcem počuť nejaké skúsenosti. Vďaka. 🙂

veronikacarnokyova
6. jan 2015

@julia92 ahoj,ja mam camarelo sevillu s PL a som spojna, teraz ju chcem predať,keďže mam 4r. A 10mes. A potrebujem len čisto športový tak tiež pozerám Poľské stránky ,ak chceš napíš IP

tdz
7. jan 2015

fúha cez poliakov by som to asi neriskovala, predsa len hocičo sa môže pokaziť, náročnejšia reklamácia, komunikácia atď. Vychádzajú o veľa lacnejšie ako na SK stránkach?

reni1512
7. jan 2015

radsej si objednaj alebo kup kocik u nas... tu je obrovsky vyber polskych kocikov...Tie reklamacky by som nechcela riesit, mala by som obavy hlavne pri polskych kociaroch..

sveta27
7. jan 2015

nie, nie, nie! mala som polsky kocik kupeny na slovenskej stranke. Bola to katastrofa, bol reklamovany, reklamaciu mi neuznali. dnes po týchto skúsenostiach by som kupila napr. rakusky aj o 50 eur drahsie, ale mat pokoj a istotu ze mam kocik, ktory snad nebudem reklamovat to naozaj stoji za to!

kakajkova
7. jan 2015

ja by som kocik kupovala len v obchode. vzdy sa da dojednat cena. v ramci jedneho mesta mi dokonca povedali, ze ked zozeniem niekde lacnejsie, nech pridem a oni tu cenu znizia tiez.

neviem si predstavit pripadnu reklamaciu. ani zo slovenskej stranky by som nekupovala, keby nemali v blizkosti kamennu predajnu. co usetris minies na postovnom ;)

julia92
autor
7. jan 2015

Vďaka dámy 🙂