Objednavali ste uz zo stranky Elodie Details? Ako dopadla vasa objednavka? Prisla? Dlho ste cakali?
Ja som objednala fusak. Zaplatila som ho. A ked sledujem zasielku,tak 8.8.pristala v Ba a odvtedy sa nic nedeje. Mate prosim skusenost? Dakujem
@gabuliacik mam rovnaku skusenost z jula, tiez fusak a tiez cca 2 tyzdne, ale vsetko v poriadku....
@gabuliacik mne kamoska objednavala jeden klobucik(poprosila som ju, nech nemusím platiť postovne) a z 200eurovej objednávky jej prišli 2 veci a už je to mesiac
Ja som tiez odtiaľ objednávala fusak asi pred mesiacom a prisiel do týždňa a pol cca 🙂
Nechapem to. Pockam este par dni... ale 3.8.som robila objednavku. 5.8.mi ukazuje jej prvy pohyb a 8.8.prichod na SK a potom nic.... snad to nestratili...
@gabuliacik skusala si ich kontaktovat?
@nickpick ano,pisala som na nejaku info mailovu adresu,ale dosla len automaticka odpoved v anglictine
@gabuliacik ktovie ci toto meskanie skor nesuvisi s prepravnou spolocnostou, mne to pride, ze objednavka je uz u nich, este par dni skuste pockat....
@nickpick pockam urcite. Ale podla toho,co sa ukazuje,tak to z letiska este nedoslo prepravcovi🤷🏼♀️
@gabuliacik My sme objednali golfac v pondelok 9.9.2019 a v piatok 13.9.2019 nam ho rano odovzdal kurier. Milo prekvapeni rychlou zasielkou! Prikldam doklad s detailom?shippingu.
@tomasso_tt dakujem
Uz sme sa k tomu dopatrali,pred par dnami
Chyba nastala asi na letisku,pretoze na mojom baliku bola odtrhnuta adresa a len fixou napisane podacie cislo balika. Tak si pani z posty dala namahu a zacala po mne patrat a zavolala mi.
Jedine co nechapem,ze som si dala dorucenie kurierom a slo to na postu🤷🏼♀️
Nevadi,hlavne ze je fusak doma. Krasne krasny👏🏼👏🏼👏🏼
@gabuliacik ja som objednavala fusak niekedy v juli a prislo to bez problemov, celkove dodanie mohlo trvat tak 2 tyzdne. Objednavala si to priamo z ich stranky?