Ahojte, objednaval niekto z vas v blizkej dobe kocik zo stranky svetkocikov ?
My ano, čo potrebuješ vedieť?
@tehotna40 ako dlho ste čakali? My už asi mesiac a stale nič peniažky stiahli mali poslat email tento tyzdne no zatial nic
@simaa111 kocik prišiel za nejaké 4 týždne, ale chýbali k nemu súčiastky, sietka... vyvolávala som tam asi týždeň kým mi vôbec zdvihli
@tehotna40 a ako to nakoniec dopadlo? Ohľadom reklamacii citam same zle recenzie
@simaa111 poslali, lebo muž im povedal ze sada do auta a ide k nim do predajne 😀 tak na druhy deň boli veci odoslane
@tehotna40 no super tak aspon viem ako na nich keby nahodou 😀 strašne som zvedava dnes sa konečne ozvali že zajtra by už mal kočík prist
@simaa111 hlavne hned skontroluj ci tam vsetko je, na nasom chybalo dokonca aj ozubene koniecko na kolese, poriadne skontroluj, drzim palce nech je vsetko ok
@tehotna40 no dúfam že budem vedieť či tam niečo chyba či nie,priatel nieje doma takže to je namne 🙂 ďakujem dam vedieť aku skúsenost budeme mať my
@simaa111 daj vedieť jasne, som zvedavá lebo zatiaľ aj ja aj švagriná sme s nimi mali problémy
@tehotna40 noo tak kocik nakoniec dnes prišiel a chvalabohu bolo tam všetko čo malo byť,tak som rada asi sme mali šťastie 🙂
My ano, čo potrebuješ vedieť?