Čaute chela by som sa opýtať či niektorá objednávala zo stranky e-kočíky kočík? Mám platiť vopred a potom mi pošlu kuriérom kočík lebo ked sa platí dopredu tak je zadarmo poštovné a balné. Len sa bojím či nezaplatím vopred a budem bez kočíka, alebo je to spoľahlivé ?
Ak má niektorá s nimi skúsenosť podeľte sa prosím s tým
ďakujem
my sme mali od nich sportak pri synovi a v pohode, platila som dopredu prevodom kocik prisiel v dohodnutom case kurierom, takze bez problemov
aj my sme objednavali sportovy kocik zo stranky @e-kociky a prisiel nam tusim do 4-5dni 😎 neplatili sme dopredu ale az ked sme po neho prisli 😉 boli sme spokojni 🙂
Pridávam aj ja svoju skúsenosť, objednali sme kočík Mikado Aston krásnučký fialový, aj vecičky, ako sú uteráčik, osuška, plienky, deka s hračkou a o 5 dní volal kuriér že je na ceste 😀 😀 😀 😀 😀 takže aj skôr dodaný tovar a som velmi velmi spokojná so všetkým a hlavne s kočíkom. Je prekrásny, ľahučký, sama som ho poskladala, ľahučko sa skladá 🙂. A za tovar sme platili prevodom ešte pred dodaním tovaru, aby bola doprava zadarmo, a žiadne problémy, takže len odporúčam 🙂
ja mam velmi dobru skusenost s e-kocikmi 🙂 aj dodanie noveho kocika, ktory sme si dokonca mohli pozriet a tiez s dvoma reklamaciami - prva bola, ze ked sme kupovali novy kocik, tak sme si kupili po jednom kuse nahradneho kolieska - zadneho i predneho. Asi po pol roku, ked som menila hlboku vanicku za sportovy, som zistila, ze to jedno nahradne zadne koliesko bolo tak velmi nafukane, az prasklo. Bez problemov nam poslali dalsie 🙂 Druha skusenost - teraz v tychto tuhych mrazoch vo februari 2012 som zlomila pánty, ktoré držia striešku. Proste boli dost natesno zanitovane, tak sa velmi tazko pohybovali, no a ked bola vonku velka zima, tak take jedno potiahnutie jednoducho ta umela hmota nevydrzala a praskla. Tak som im pisala, ci by mi vedeli zohnat nahradny diel, lebo nikde na internete som to nenasla a zohnali a dokonca poslali bez akehokolvek poplatku a postovneho - ze to mam v ramci reklamacie. Bola som velmi milo prekvapena 😀 😀 😀 , lebo som bola zmierena aj s tym, ze si to budem musiet zaplatit, kedze som si to zlomila, aj ked to bola chyba zimy 🙂 Takze davam jedno veeeelke pozitivne hodnotenie a dakujem 🙂
Ahojte.. Mam taký nepríjemný problém. Dostala som kočík od tejto firmy a neskutočne smrdí od výroby a už dva dni sa ho snažíme na balkóne s mužom vyvetrať, ale stále nič. Akonáhle ho na noc dáme dnu neda sa v byte dýchať. Neviete niečo poradiť? Mňa jedine napadá všetky časti ktoré sa daju dat dole vyprat ale moc sa mi do toho nechce, a bojim sa aby som nieco nepokazila.
Moja priatelka ma problem s reklamaciu, niekolko krat poslala kocik reklamovat a vzdy jej ho poslali v rovnakom stave, neopraveny!!! Neochota komunikovat, neodporucam v ziadnom pripade
my sme z tade nekupovali kočiar ale postieľku a spol,platili sme vopred 170eur a všetko nám poslali a sme spokojný
ja este nemam, ale sesternica ano, kocik prisiel v kratkom case, spokojnost v kazdom smere, a ja sa chystam tiez od nich objednavat....
ja som spokojná, objednala som si tu cez bazarik posteľ s autičkom a prišla za pár dní. Ale bola na sklade, je nááádherna a malý v nej spí celú noc 🙂
ja som objednavala cez www.bimbomarket.it
prisiel za 5 dni, stal o 200 eur menej nez na svk. doporucujem velmo vela 😉