ahojte, chcem sa opýtať či ste už objednávali niekto kočík cez ebay?
aj my mame ...
a vsetko prišlo v poriadku?
nam ano ale ak by som si mala este raz kupovat tak asi zvolim v obchode kde si mozem vyskusat manipulaciu ... my mame 3 kombinaciu kde vkladas vanicku do sportiaka ako tasku smespokojny len ak prehodim rucku aby babatko pozeralo dopredu v sportiaku tak sa tazsie ovlada inak velka spokojnost
@danielalaura dakujem
@vvveronikaaa ten isty co sme kupili maju aj v poslu za rozumnu cenu ja som momentalne mimo SR a v UK su priserne drahe a skarede kociky teda aspon mne sa nepacia tak sme riskli ebay ... ale postielka co sme objednali plna vybva prefektny stav velka spokojnost ...
Ano...ziadne problemy...len si ho najprv okukni v predajni, aby si vedela, co kupujes🙂
@erikavesela a neplati sa nejaka dan alebo clo za dovoz z mimo krajiny eu?
Ak ti zastavia tovar na hranici, tak ano...vyrubia ti clo, poslu ti domov sek, ty zaplatis...takto to bolo pri jednej sucasti na ps4...kocik som kupovsla v nemecku a teda je to ine..tam sa clo neplati
Ked ti zastavia tovar na hranici, tak clo platis, ked nie, tak nie...ak ti vyrubia clo, poslu ti o tom oznamenie, ak je to tvoja zasielka a chces ju, tak vyrubene clo zaplatis, potom dostanes tovar...takto nam prisiel heden komponent na ps4...kocik som kupovala cez ebay z nemecka, tam je to ine
@vvveronikaaa
Sorry...mala som pocit, ze mi to nevzalo odpoved😊
Ja