Obchod s kočíkmi - Košice

malebiele
29. jún 2020

Ahojte, potrebovala by som poradit, kde v Kosiciach je nejaky obchod kde by som si mohla pozriet kočíky, ale za rozumnu cenu, ziadne 500e a vyssie kociky. Zhanam idealne trojkombinaciu, ale este nie som rozhodnuta co konkretne, preto by som si rada pozrela, ake su možnosti. Pripadne viete odporucit aj nejake internetove stranky, odkial objednat, kde maju dobry vyber? Dakujem 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malebiele
autor
29. jún 2020

@viestta dakujem pekne... A pripadne co by si viac volila, ak sa smiem spytat, kocik Camarelo Sevilla alebo EasyGo Virage Ecco?

oblecenie99
29. jún 2020

@malebiele Na Košické chodníky?Tank!Naozaj :D tie kočíky nepoznám,my máme vysnený Peg Perego Book S,krásny,prakticky,ale mestský..a neodpruzeny...bývame v Starom meste,v našom okolí sú chodníky v otrasom stave,všade vysoké obrubníky...ja zháňam teraz športový,pre mňa za mňa môže byť aj poľský tank,neriešim ani váhu,ani koľko miesta zaberá,len aby som ním presla a dieťa nenatriasala..určite veľké kolesá,odpružené,ideálne nafukovacie,som.ochotna ísť do rizika,že dostaneme defekt :D čiže z tých dvoch kupuj ten odolnejší..resp.lacnejsi,naozaj,moja skúsenosť (opakujem,moja,možno že sme mali len smolu),že do KE je škoda kupovať dráhy kočík,pokiaľ nie je "All terrain".

malebiele
autor
29. jún 2020

@oblecenie99 nebyvame v Kosiciach, ale v okoli, takze kosicke chodniky velmi riesit nebudem 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz