Nuna verzus Peg Pérego Aria

adenka
20. feb 2013

Rozhodla som sa na leto kupit nejaky rychly, skladny, lahky kocik a rozhodujem sa medzi tymito dvoma. hladam nieco ozaj lahke, s velkym kosikom, co najvacsou loznou plochou...

zivika
20. feb 2013

@adenka mam nunu, ale pokial chces velky kosik, tak ju nekupuj, lebo sice je to suprovy kocik a ja na neho nedam dopustit, kosik je maly a tazko dostupny 😉

adenka
autor
20. feb 2013

hej na nune je mensi kosik, no zas mi pride skladnejsia....

zivika
20. feb 2013

@adenka ako pisem, nedam si na nu dopustit, je lahka, skladna, super sa ovlada jednou rukou...ma len dve nevyhody a to ten maly kosik a potom, ak ti este maly zvykne spavat v kociku, tak nuna moc vhodna nebude...mam sice novu verziu s polohovanim noziciek, ale je to vlastne len taky vysuvaci panel, do ktoreho dieta kopne a hned je zase zasunuty 🙂 a neviem, aky je tvoj maly vysoky, ale baby sa zvykli stazovat, ze lozna plocha je dost mala...to ja zhodnotit, ale neviem, lebo mne maly v nune nikdy nespal...takze zhrnutie 🙂 nuna je idealny kocik na rychle presuny s dietatom, ktore uz v kociku nespava 🙂 ale neviem ako je na PP aria, takze porovnat neviem...

adenka
autor
20. feb 2013

@zivika no praveze maly spava v kociku, ale mam este velku demu, takze to budem striedat.. potrebujem nejaku rychlobezku k tomu

zivika
20. feb 2013

@adenka tak to uz ty musis sama vediet najlepsie...ak nepotrebujes, aby ti tam drobec spal, tak problem nebude...mozno, ak je drobnejsi, tak si tam aj schrupne...

aaliyah
20. feb 2013

Ja mam tiež NUNU len tak do auta,ked niekde ideme s manželom ale inak mam Concord NEO 😉 velmi rychlo sa NUNA zloží,je tiež perfektne lahučka a super sa ovlada a super ju hocikde šupneš,ked sa zloží 🙂

abutkova
24. apr 2013

@adenka riešim teraz podobnú dilemu,ešte je v hre aj Quinny zapp.smiem sa spýtť pre ktorý kočík ste sa nakoniec rozhodla?

adenka
autor
24. apr 2013

@abutkova pre ziaden.. teda manzel mi stopol moje plany tak som to uz dalej neriesila :(... ale asi by som teraz volila nunu 2013, ma polohovatelne nozky...

abutkova
24. apr 2013

@adenka my sme v Nune sedeli a zdala sa mi úzka,PPAria sme ešte neskúšali,al mám možnosť kúpiť ju za dobrú cenu z druhej ruky,neviem sa rozhodnuť🙂

adenka
autor
24. apr 2013

@abutkova nuna je uzka, ale ma dlhu chbtovu opierku. myslim ze ak nemas extremne obezne dieta tak sa da vpohode 🙂. pp aria je fajn, mal ju bracho, ale to je fakt len presuvadlo. tam ani moc spat sa neda...

neirra
1. máj 2017

Nuna sme neskúšala. Ale Aria je perfektná. Malému sa tak páčila, že v nej sedel aj doma a hral sa na pultiku. Je ľahučký a ľahko sa skladá. Odporúčam všetkými desiatimi

lucik12345
1. máj 2017

Ahojte vie mi niekto poradit?? potrebovala by som vanicku na kocik peg perego a rada by som vedela, že ci mi tam bude pasovat aj ina znacka vanicky alebo to musi byt vanicka konkretne len na tento druh kocika. dakujem 🙂

neirra
1. máj 2017

@lucik12345 značka podľa mňa len inglesina sú podobné, inak asi nie. Ale bude sedieť aj napr. Peg Pérego culla. Mám dve navetta XL na predaj, ak by bol záujem.

lucik12345
1. máj 2017

@neirra a ta navetta XL mi bude sediet? Sama neviem aky je to typ kocika lebo ho budem mat od znamej. Tie nevetty mate v inzeratoch( modra a zelena) alebo myslite ine?? este sa na to pozriem a dam Vam vediet

neirra
1. máj 2017

Na každý peg pérego budú sedieť, okrem Skate. To viem iste. Ďakujem