Rozhodla som sa na leto kupit nejaky rychly, skladny, lahky kocik a rozhodujem sa medzi tymito dvoma. hladam nieco ozaj lahke, s velkym kosikom, co najvacsou loznou plochou...
hej na nune je mensi kosik, no zas mi pride skladnejsia....
@adenka ako pisem, nedam si na nu dopustit, je lahka, skladna, super sa ovlada jednou rukou...ma len dve nevyhody a to ten maly kosik a potom, ak ti este maly zvykne spavat v kociku, tak nuna moc vhodna nebude...mam sice novu verziu s polohovanim noziciek, ale je to vlastne len taky vysuvaci panel, do ktoreho dieta kopne a hned je zase zasunuty 🙂 a neviem, aky je tvoj maly vysoky, ale baby sa zvykli stazovat, ze lozna plocha je dost mala...to ja zhodnotit, ale neviem, lebo mne maly v nune nikdy nespal...takze zhrnutie 🙂 nuna je idealny kocik na rychle presuny s dietatom, ktore uz v kociku nespava 🙂 ale neviem ako je na PP aria, takze porovnat neviem...
Ja mam tiež NUNU len tak do auta,ked niekde ideme s manželom ale inak mam Concord NEO 😉 velmi rychlo sa NUNA zloží,je tiež perfektne lahučka a super sa ovlada a super ju hocikde šupneš,ked sa zloží 🙂
@adenka riešim teraz podobnú dilemu,ešte je v hre aj Quinny zapp.smiem sa spýtť pre ktorý kočík ste sa nakoniec rozhodla?
Nuna sme neskúšala. Ale Aria je perfektná. Malému sa tak páčila, že v nej sedel aj doma a hral sa na pultiku. Je ľahučký a ľahko sa skladá. Odporúčam všetkými desiatimi
Ahojte vie mi niekto poradit?? potrebovala by som vanicku na kocik peg perego a rada by som vedela, že ci mi tam bude pasovat aj ina znacka vanicky alebo to musi byt vanicka konkretne len na tento druh kocika. dakujem 🙂
@lucik12345 značka podľa mňa len inglesina sú podobné, inak asi nie. Ale bude sedieť aj napr. Peg Pérego culla. Mám dve navetta XL na predaj, ak by bol záujem.
@neirra a ta navetta XL mi bude sediet? Sama neviem aky je to typ kocika lebo ho budem mat od znamej. Tie nevetty mate v inzeratoch( modra a zelena) alebo myslite ine?? este sa na to pozriem a dam Vam vediet
Na každý peg pérego budú sedieť, okrem Skate. To viem iste. Ďakujem
@adenka mam nunu, ale pokial chces velky kosik, tak ju nekupuj, lebo sice je to suprovy kocik a ja na neho nedam dopustit, kosik je maly a tazko dostupny 😉