Nuna Tavo, Mutsy Nexo, Moon Jet R verzus Cybex Eezy s+ - ktorý kočík si vybrať?

cypercanka1
9. máj 2019

Dobrý deň hľadám náhradu za nás úžasný kocik Joolz Day2 (no už dosť veľký pre nás) pre nášho 19 mes. synčeka. Potrebujem niečo na denné vozenie a spanie v kočíku, pohodlnú (najlepšie odpružené) jazdu po meste, vylety(takže aj mierne horší terén) a skladny do auta. Za plus považujem aj madlo uz v cene, polohovanie noziciek, a nastaviteľnú rúčku. Ďakujem za každú odpoveď príp aj reálne foto.

gabuliacik
9. máj 2019

@cypercanka1 Hub od Joolz si nezvazovala? Je mensi nez Day a vies dat dieta do rovnej polohy na spanok

cypercanka1
autor
9. máj 2019

@gabuliacik pozerala som aj ten ale nepáči sa mi ze opierka noziek je krátka úzka a dosť sa trhá co pozerám babám ten predok

rozinka11
11. máj 2019

@cypercanka1 ahoj, my mame pre 2 rocne nuna tavo, perfektny, veeela miesta, super odpruzenie.

cypercanka1
autor
12. máj 2019

@rozinka11 a nie je ťažký? My máme Joolzika a to je jedna báseň co do ľahkosti aj ovládania kočíka jednou rukou aj do kopca... Mame 2 chalanov a bývame pod horou tak kočík mam cely deň či spi malý alebo beha na ihrisku, škôlke... Bojím sa len toho aby som neobanovala

rozinka11
12. máj 2019

@cypercanka1 taak ma svoju vahu 11 ci 12kg..aj ja som sa toho bala, kedze mame schody aj ked nie vela max 7. Ako ho nadvyhnem aj s 2 rocnym dietatom..ale nakoniec malu vyberiem a nalozim az vonku😁 ona je uz velka. Takto po chodniku, vydvyhnut na obrubnik a pod.nemam ziadny problem. Pekne viem tlacit aj 1 rukou, Joolz som nemala moznost vyskusat, tak neviem porovnat. Ale vyskusanych par kocikov uz mam a tavo bol dobry vyber, nelutujem..mame este jeden kocik straasne lahucky, veela miesta v nom greentom up classik, paradne lahucky, fakt, ale odpruzeny podla mna nie je a my ho pouzivame dovnutra na uspavanie😁 strasne dlho som vyberala tento posledny tavo, nikto ho tu nemal, neved nikto poradit. Tiez som premyslala nad tavo a nexo..nakoniec vyhral teda tavo, lebo nexo vtedy este nemal okienk0o na strieske co bolo pre mna dolezite. A aj vacsia sietka na odvetranie, potom moznost odstranit vlozku chrbatika a ziskat sietovane sedatko na leto. Este sme ho sice nevyskusali, vsak v lete uvidime..mame ho asi 2-3 mesiace. Velmi tazko sa dnes podla mna vyberaju kociky, kazdy ma urcite funkcie, velakrat nie v jednom kociku a preto treba rozhodnut co je pre vas priorita. Za nas bol tavo dobry vyber, ja som nan este usila take predlzenie na nozicky😀😀😀 takze som spokojna, nelubim, ked trcia z kocikov nozky, muspi to byt neprijemne tak spinkat. Kludne sa pytajte, ked viem poradim, viem ake je tazke vybrat ten spravny😉

mutsy
3. jún 2019

Ahoj,

ak este zhanas kocik, mam tento: https://www.modrykonik.sk/market/kociky/41uzbi/...

cypercanka1
autor
3. jún 2019

@mutsy prepáč ale ja už potrebujem len športak a ty predávaš celý komplet.