Ahojte Maminy, chcela by som vedieť ci sa podla Vás oplatí viac kupit nový kočík alebo uz používaný ale v dobrom udržiavanom stave. Pre aký (úplne nový/používaný) ste sa rozhodli a prečo ? Vďaka ... chcem ist do 3-kombinácie 🙂
Hlboky kocik odporucam kupit z bazaru a potom investovat do noveho, kvalitneho sportaku. Ja teda neviem, ale mam 3 deti a nenasla som kocik, ktory by mi vyhovoval aj v hlbolej a zaroven sportovej casti
Ak chceš ušetriť, ja som za používaný ale kvalitnejšej značky. Podľa mňa lepšie ako nový lacný menej kvalitný.
3kombinacie často nájdeš, že sa používalo len vajíčko a vanička cca pol roka.
Ako začnú používať športovú časť, kúpia čisto sportiak a kombináciu predávajú.
Trojkombináciu neodporúčam tie autosedacky su úplne malé a vôbec nie bezpečne boli o tom aj testy.. ja som mala aj novy aj použitý kočík kupovaný pri deťoch a radšej kúpiť použitý kvalitnejší ako novy lacnejší záleží aký mas nárok ale.. mne sa deti skoro vôbec nechceli kočíkovať iba na začiatku tak to bola zbytočná investícia za novy ked sme kúpili
Ja som si kupila novy, vyuzitelny aj pre dalsie dieta a este som ho aj predala.. bol v super stave, keby mame.tretie my, vyuzijem ja..
Hlboky pouzity, sportovy novy kvalitny. Ja akurat zasnem, ako niektore predavaju. Kupi za nejakú cenu a predava za 70 %cenu. Ona ma novy za menej a ty mas kupit stary za vyssiu cenu...a nielen kočíky
Ja som mala novú trojkombináciu a potom aj nový športový. 🙂 Kebyže mám druhé dieťa tiež by som to tak riešila. 🙂
Trojkombinaciu nieeeeee, tie vajicka z kombinacii su co sa tyka bezpecnosti totalne naprd. Ale ze uplne. Takze vajicko uplne zvlast a co sa tyka hlbokeho, ja som mala bexa line classic retro po sesternicinej dcere a bude sa v nom vozit aj teraz druhe, suprovy kocik 👍 aj ked polsky ale ta hlboka cast bola super 🙂 sportiak z tejto dvojkombi bol hrozne siroky takze to sme kupili z druhej ruky jane crosswalk a spokojnost. Fakt kombinacie neodporucam.... A ak najdes v bazariku nejaky pouzivany a zachovaly tak preco nie 👍
Aj ja som názoru, že trojkombinácia síce vyzerá prakticky, ale nie je to celkom tak.. Radšej hlboký z druhej ruky a potom športiak samostatne, lebo športiak z trojkomby je podľa mňa ťažký, veľký. Čisto športový je omnoho praktickejší.
@nely1704 no oblečenie . Najviac nejake bodycka znackove, kupi za 10eur a predava pouzite za 7. Kokos sak raz je to uz pouzite, tak je to stare, co ze to malo oblecene 5krat. Ale len raz som sa tak dala oklamat. Aj fusaky zimne..novy stoji 65 a predavaju stare za 50, ze ako novy. To len ja som asi davala za 40percentnu cenu a to som to este bielila, prala aby to bolo jak nove
ja som kupila novy. Tiez 3 kombinaciu a do noveho som chcela ist preto, ze sme planovali viac deti - tak nech nam vydrzi. Nakoniec vydrzal moje dve i sestrine dieta. Stvrte ho pouzilo cudzie (len tak na zahrade u babky). Ak chces kocik len pre 1 dieta - nebranila by som sa pouzitemu. Treba ho vidiet osobne v akom je stave a ked je ok, tak kup 🙂
Ja som tu v bazári už videla také dvojkombinacie, že kvalitný značkový kočík s vaničkou a k tomu dobré vajíčko. Ja by som to už riešila takto. A sportiak by som bud kúpila nový ale kvalitu alebo tiež použitý, ale fakt kvalitný. Mala som športový najlacnejší poľský, aký som prvý uvidela, mne nevyhovoval, vôbec som nebola s nim spokojná, hneď som ho predala. Teraz máme športový síce z druhej ruky, ale fakt dobrý, mamička, od ktorej som kupovala veru nesklamala. Už by som trojkombi ozaj nikdy nekúpila.
3kombi by som už v živote nekúpila. Nevyhovujúce vajíčko, veľká,ťažká,nespratna športová raroha. Tak aj tak som musela kúpiť nový sportak
Strašne som chcela nový kočík. Nech si malý doň natrúsi vlastný rožok (hej, presne takto som to vravela a cítila). Malý má 2 roky, 3 kombi som predala pod cenu a vieš čo? Keby to riešim znovu, vybrala by som cez bazár 3kombi, ktorá sa mi bude za nejakú nízku cenu páčiť a potom investovala do športiaka. S tým budete fungovať dlhšie. A ešte sa môže stať, že dieťa nebude chcieť byť v kočíku. Takže isto by som brala bazárový. Alebo vybrala dačo, čo odkočíkujem aj športiak z 3kombi Ale, čo vidím na ulici, skoro každá potom 3kombi vymení a ako prvorodička väčšinou ťažšie odhadneš (ako aj ja), čo ti bude vyhovovať neskôr 🙂
Z druhej ruky, lebo ono sa to tak neznici po jednom dietati a ci to skrabnes trosku tu konstrukciu ( ano skrabnes aj ked nechces) . Ja napr tu hlboku vanicku mam ako novu, no za 6 mes sa s tym nema co stat, tu sportovu cast mam tiez stale ok, neviem co by som s tym musela robit. A urcite drobne casti sa daju vzdy dokupit nove ( napr brzda, kolesa atd) .
Záleží či plánuješ aj ďalšie dieťa. Ja som kúpila pri prvom drobcovi z druhej ruky, robili nám kanalizáciu bolo mi ľúto ničiť nový na rozkopanych cestách po dedine športový som kúpila nový. A pri synovi som kúpila znova použitý keďže už druhé dieťa a ďalšie už neplánujeme. Športový tiež z druhej ruky ale v super stave. Skús si pozrieť babybazar Levice ja som mala kočík odtiaľ a spojnost. Oni kočík aj vyčistia a skontrolujú predtým než predaju
Tiež nad tým rozmýšľam ale asi chcem nový, úplne absurdné niektoré ceny čo vidím na bazaroch po 2-3 rokoch používania to predávajú o 20 percent lacnejšie doskrkany, s nefunkčnymi brzdami to môžem okaslat za tie prachy. Kúpim nový so zárukou a možno kvalitné vajce z bazáru aj keď to človek nikdy nevie či nebolo búrane. Na chalupu kúpim bazárovy asi keď bude treba a bábo bude mať rado kočík.
Zamna radsej kvalitny pouzity ako nejaku polsku trojkombi.