Dobrý deň chcem sa opýtať či niekto používal namiesto klasickej vaničky, buginu s novorodeneckom vložkou , mäkká taška alebo tak nejako sa to vola .. do akého veku sa Vám do nej vmestili deti? Baby majú 4m, vanička im už bude mala na zimu a chceme kúpiť buginu len neviem či sa mi oplatí ešte aj tá tasticka alebo už môžu spat len v bugine
@beata_k myslela som že rozmerovo to bude cca rovnaká veľkosť takze to asi nebudem ani riesit
Ahoj, ja som obe moje deti odchovala v športovom kočíku (Britax), vaničku sme nemali.
Dala som ich do úplného ľahu, používala som len obyčajnú podložku a myslím, že nič im nechýbalo 🙂.
@zuzana_ilkova myslím si, ze uz normálne môžeš kúpiť športový kočík ked teraz majú 4 mesiace. Nebude im treba tu "vaničku" do vnútra.
@majka176 neviem od koľkých mesiacov je vhodne aby spali tak v bugine, preto potrebujem radu 😄pri staršom synovi som športovú časť od 6m používala a buginu som ani nemala 😂
Tou buginou myslíš golfový?
Tie sa odporúčajú od 6m, ale keď sa dá dať do ľahu, myslím že pre 4-mesacne to bude v pohode.
@majka176 no áno bugina alebo športový tak počítam že ešte mesiac mi baby vydržia vo vanickach ale ptm treba niečo väčšie ...malo ktorá bugina pre dvojičky ide úplne do lahu preto to riešim aby som nekúpila blbosť nejakú
Aha, tak s kočíkmi pre dvojičky nemám skúsenosť, takže asi veľmi neporadim😕
@majka176 podstata je tá istá ako pre 1, ale omnoho mensia ponuka na sk trhu žiaľ ...
@zuzana_ilkova to ti uz uplne staci sportak s uplnym lahom, nemusis riesit tasku 🙂 radsej ako to by som si dala napr usit podlozky do kocika s nazipsovatelnou dekou na jesen … oboch synov mam v sportakoch od 5m, lebo vanicku bojkotovali
@dzejsik tá podložka s aj mne zdá dobrý nápad, máte takú s nazipsovatelnou dekou? Viete mi poslať foto ako to vyzerá?
Ja používam buginu od 3 mesiacov malej, lebo vo vanicke vkuse plakala, keďže nič nevidela.kym nesedela sama, bola v ľahu alebo pololahu podľa toho či spinkala alebo bdela.teraz má už 8 mesiacov a nič jej nechýbalo.ono to tak rýchlo zbehlo, že je aj zbytočné niečo riešiť.uplne ti stačí obyc polohovateľná dvojbugina😉
@zuzana_ilkova pozrite si ByMom na IG, alebo bymom.cz, objednavala som si od nej, stoji to rozhodne za to … maly sa neodkopka, zazipsujem ho az po krk, je mu teplucko, usite to je precizne… materialy si mozte navolit a ked som jej pisala na IG ohladom rady k objednaniu, odpisovala hned
@zuzana_ilkova toto je nasa, ja som si volila jednofarebnu kombi, ale vzorov ma vela krasnych
@dzejsik super vyzerá to krásne a je to praktické, naše baby sa vkuse odkopávajú ...ďakujem veľmi pekne za typ
@zuzana_ilkova ano a podlozku vyuzijes aj bez deky 🙂
@zuzana_ilkova Ja sice nemam, ale stretam s tym jedneho otca casto. Vacsie nez vanicka to nie je, takze si asi velmi nepomozes.