Nosič Chipolino Latte 2010. Máte s ním skúsenosti?

jaruska6
24. jún 2010

Dobrý deň, mám 3 mesačného syna, uvažujem nad kúpou nosiča značky CHIPOLINO, typ: Latte 2010, máte s ním niekto skúsenosti, pozitívne či negatívne? Ste s ním spokojné?Prosím o info, nakoľko nikde na nete som nenašla žiadne recenzie.Ďakujem.

nikush
25. jún 2010

@jaruska6
toto nie je nosic ale klokanka a pre deti su vsetky klokanky zdraviu nie velmi prospesne, nakolko im v tom vysia nozicky, u chlapcov to tlaci este viac na genitalie, dieta s tvarou dopredu je neskor pretazene a nepokojne. osobne by som nechcela visiet v takej polohe 😒
skus porozmyslat o ozajstnych nosicoch napr. ergo, manduca... alebo babysatkach...

sasrnka
25. jún 2010

@jaruska6, tak take malicke babatko by som teda do niecoho takeho nedala ☹ Tiez som najprv kupila klokanku, ale velmi rychlo isla z domu. Baby ti dobre radia. Ja som nechcela satku, lebo v tej by nas tatino nenosil, takze byhrala Manduca a som s nou spokojna. Mala mi v nej vzdy zaspala a vyuzivame ju obcas este aj teraz, hlavne ked niekam cestujem sama vlakom a s kocikom je to komplikovane... Takze investicia sice vyssia, ale oplatila sa.

jaruska6
autor
26. jún 2010

Ďakujem kočky, za názory, máte úplnú pravdu, dnes manžel volal na jeden inzerát, týkal sa toho chipolina, radikálne sme to zamietli a teraz skor zvažujeme Bondolino, alebo Lilipu Ti - ergonometrický nosič, resp.Liliputi - mei tai, čo by ste mi poradili? Prečítala som si aj diskusiu na Liliputi ale nejak stále váham a neviem sa rozhodnúť?

nikush
26. jún 2010

@jaruska6
mne prisiel liliputi taky labilnejsi aspon na obrazku 🙂 , niekde sa daju aj pozicat tie ergo nosice, skus, najdes aky ti vyhovuje a ak budes chciet kupis.

tinnka9
26. jún 2010

@jaruska6 my mame liliputi, a labilny teda nie je vobec, je super pevny. Nas maly ma uz 11,5kg, a nosim ho v nom bez problemov 😉