Nepadavá deka či fusak do kočíka?

2. sep 2020

Maminky, čo je vhodnejšie zakúpiť si ku kočíku- nepadavú deku alebo prechodný fusak?
Alebo prípadne nemáte nejaký typ ako vybaviť kočiarik na jeseň, chladnejšiu jar aj zimu? Aby to bolo využiteľné a aby som nekupovala všetko čo je na trhu... čo ste najviac využili? Je vhodné používať nepadavú deku alebo prechodný fusak aj v zime- dovnútra si dám nejakú deku... či to nestačí? Aké máte skúsenosti? ďakujem 🙂

zooeynka
2. sep 2020

Normalny klasicky fusak nic ine nepotrebujes...ked bude fakt velka zima prehodis obyc.deku. Dovnutra fusaku som v zivote nic nepchala

lenka2710
2. sep 2020

Ako píše mamička nado mnou, tiež som mala fusak na zimu, na chladnú jar jeseň mam hrubší overal a mam dve deky, tensiu a hrubšiu, tie som dostala! Do fusaku načo budeš niečo pchať?? A to staršia spavala celú zimu na vonku v kočíku, nikdy jej nebolo zima a s mladším mam rovnaké plány 😂

meluela
2. sep 2020

lodger bunker fusak je paradna vec .. na zimu mas zimnu vlozku, na jar/lesen je to taky dekovy fusak .. pre starsie dieta to staci potom uz aj na zimu. vydrzi nekonecne dlho, mojej 4r boll stale dobry

autor
2. sep 2020

@meluela o tom som už počula, práve preto som sa pýtala či existuje niečo čo by bolo maximálne využiteľné...zle som sa vyjadrila ohľadom tej "deky" , myslela som na tú zimnú vložku....len som nevedela názov/značku... ďakujem pekne 😊

autor
2. sep 2020

@meluela mohla by som poprosiť aj link na nejaký konkrétny, ktorý má tú zimnú vložku? Ďakujem pekne 😊