Ake mate snim skusenosti zaujima ma sporova cast ci je priestrany ,ci nehrkocu kolieska ci sa tam zmesti aj 3rocne dieta.Dakujem za odpovede 🙂
Velmi sa mi paci model Neonato :: SYNCHRO INIMITABLE 2013, len neviem ako je to s udrzbou a cistenim tych casti, kde sa nachadzaju flitre. Nemate ho nahodou niekto doma? Je hlbova vanicka priestranna? Pisu, ze je vhodna len do 6 mesiacov dietata, to sa mi zda dost malo...
V januári sme cez Modrého koníka kúpili Neonato synchro 2012, bábätko čakáme až v máji, takže ho zatiaľ skúšame na "nečisto". Je nádherný, na prvý aj na druhý pohľad sme si ho zamilovali 🙂 . Vanička, aj športová časť sú dosť priestranné, len autosedačka je naozaj malinká. Kolieska nehrkocú ani na vonkajšej dlažbe /v izbe sme s ním najazdili viac/.Myslím, že do športového sa v pohode zmestí 3 ročné dieťatko. Zataľ na ňom nevidíme žiadne mínusy, super ľahko jednou rukou sa poskladá, odníme sa vanička len klikom, maminka si poradí bez toho aby si zašpinila ruky skladaním konštrukcie, na youtube má neonato spôsob manipulácie a skladania Je to tam pekne vidieť. My sme z neho nadšení celá rodinka 😉 😉