Aký máte názor na tento Cybex kocik? Len čo sa týka výzoru či je pekný pre dievcatko. Chcem len počuť aj názor iných ľudí ako rodiny 😊
Priam je najkrajší kočík, akurát je príšerne nekvalitný a chodí sa s ním strašne, pokial nejdeš len po rovnej asfaltke. Chod si ho vyskúšať a zváž podľa toho, kam budeš s ním chodiť.
V tejto bielej je to podla mna ich najkrajsi Priam. Keby si ho mam kupit, tak si k nemu dam cierny podvozok lebo rosegold mi je uz okukany. Kvalitu ale nepoznam
Vela citam, ze je nekvalitny a iba na rovne cesty. Ja mam skusenost inu, s nami chodil cez lesne chodnicky a vydrzal asi 20 letov lietadlom a milion skladani, mali sme ho do troch rokov a teraz bude pre druhe babo. Tento biely je ozaj pekny.
Neviem, ja som si Priam skusala v obchode a prisiel mi ako totalne neprakticky a ktory by asi nezvladol lesne cesticky, derave chodniky, pripadne sneh. A ta farba je sice krasna, ale uz vidim, ako by sme ho zaspinili. Mozno keby som cakala prve dieta a nevedela, co ma caka, tak by som sa nechala nahovorit 🙂
Krasny ale za mna strasne tvrde kociky
krááááááááááááásny