Názor na kočík Adamex Reggio Gold?

marianna235
7. nov 2019

Ahojte, aký máte názor na tento kočík? Adamex Reggio Gold.
Ešte sme nekúpili, rozmýšľame nad touto farbou. Inak vieme, že chceme tento typ. Len ide o tú farbu. Dosť sa stretám s názormi, že čierny kočík je ako pohrebák 😑

eliska13
7. nov 2019

Pekný... teraz letia tie sivé, tmavé kociky

veronica_nyx
7. nov 2019

@marianna235 krasny my mame zopa mystic sivocierny 🙂

natalala
7. nov 2019

@marianna235 mne sa cierna paci len treba fakt vybrat taky co je pouzita kvalitna latka lebo videla som potom kadejake vyblednute tie cierne kociky az tak do fialovkasta 🤷🏼‍♀️ A dalsia vec ci v lete nie je dietatku v ciernom moc teplo. My sme nakoniec vybrali sedy. Vizualne je ta cierna so zlatou velmi pekna

haanovajana
7. nov 2019

Pekny je

saskia_98
7. nov 2019

Ked bude mat tu ochranu proti uv, kludne do neho chod, pekny je 🙂

nikky17
7. nov 2019

Tiež už dlho rozmýšľam nad čiernym so zlatým 🥰 je to pekné, a podstatne je co sa paci tebe a nie čo povedia ostatní. 😊

asia83
8. nov 2019

@marianna235 Je. Čierna=smútok. Keď smútite nad dieťaťom, nech sa páči. Mohlo by "letieť" čo by chcelo, ja nie som ovca, ale samostatne uvažujúci jedinec. Ja sa rozhodnem čo sa mi páči, nie okolie.

kikulienkadd
8. nov 2019

Ahoj,nemám skúsenosť s touto značkou kočíka,ale ty asi vieš do čoho ideš,tak keď sa ti páči,prosím. Na obrázku sa mi zdá,že strecha je zvnútra biela alebo bledo sivá,to by som považovala za dôležité,aby dieťa keď už začína vnímať,a je to skôr ako si myslíme, nebolo v nejakej "tme". Ak je aj športová časť čierna,nie je to celkom praktické, vidno na tom každý špinku a ktovie,či to nebude fľakaté po vyčistení.
Mne osobne sa čierny kočík nepáči,ani so zlatými krídlami,mám rada bledšie farby, ale je to tvoja voľba pre tvoje dieťatko.

zuzkalujza
8. nov 2019

ja som mala čierny, a v pohode, nevybledol a ani som nemala pocit, že vozím dieťa v "truhle", to sú názory z "inej dimenzie" pre mňa... Práve že, ak som doplnila ružovou dekou a ozdobou vyzeralo to naozaj dobre.

sheila2004
8. nov 2019

Mne sa veľmi páčia čierne kociky. Ja by som zas nemohla mat tie farebne, do ktorého nemôžeš ani dieťa obliecť, lebo vyzera ako kanarik. Kľudne chod do neho. Máš neskutočne veľa možnosti na doplnky a všetko bude vyzerať dobre. Či už vyššie spomínané oblečené dieťatko, farba fusaku, kocikovej tašky. ☺️

modrykoniicek
8. nov 2019

Krásny 🙂 len ja skôr preferujem väčšie predné kolesá.

fatima99
8. nov 2019

podla mna je cierny kocik pekny. ako aj tak budes mat farebnu deku, fusak zvieratka, takze to nebude len cierna truhlicka. no co si tak vsimam, dost letia teraz aj sive kociare. nad takou farbou si neuvazovala?

anton6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz