Ahojte, chcela by som sa opýtať ana skúsenosť s týmito kočíkmi. Hľadám šporťák, ktorý má pevné sedadlo, polohovanie do ľahu a tiež nožičiek a zároveň potrebujem, aby tá podnožka pola čím dlhšia a širšia. Neviem sa rozhodnúť. Aj vyššia nosnosť by bola fajn. Vďaka za každý tip.
@petrahankova vdaka za nazor. Ak sa ma kazit, tak to mi nechyba, aj tak clovek reklamuje polovicu z toho, co kupi. Myslela som, ze je to rovnake ako starsie serie, len nozicky sa polohuju. Navington je priestranny, skusala som ho v predajni, je priestranny aj do sirky je dost miesta, ale kolesa su male, to ma trosku odradza. Na Valcu sa mi pacila ta vyssia nosnost a kolesa...Ale asi teda nic....
Valco Snap a konkretne rok 2015 nekupujte,je to zlá seria,takmer každý,možno aj každý je kazový a nekvalitný,mala som ho necele dva mesiace i s reklamaciou,na bokoch praskajú plasty,inak jazda je otrasná hrkotavá,ak nemáte na nom nafukovacie kolesá,no tie stoja cca 70eur.Ten scooner by som asi aj ja chcela,no málo recenzií som našla,inak je vraj tiež krásne priestranný,strecha super,no tiež tie kolieska neviem aké su.