Nánožník na kočík Nurse Dakar. Aký ste kúpili Vy?

zuzana.kusnirova
1. júl 2011

Ahojte,chcem sa spytat,krore mate skusenost s kocikom nurse dakar aky nanožnik ste kupila na športovu čast???? Kedže k nemu origoš nieje ☹

gabinap12
2. júl 2012

@zuzana.kusnirova ..ahoj môžem sa spýtať aký nánožník si kúpila, ja mám tento istý kočík kupovaný minulý rok len sme ho bohužiaľ nepoužili ale teraz je to zase aktuálne, len ten nánožník ma trápi...

zuzana.kusnirova
autor
2. júl 2012

@gabinap12 ahoj 🙂 bohužial žiadny :( existuje nejaky univerzalny nanožnik,aj som si hoi sskusala v obchode,lenže bol iba v čiernej farbe a ja mam kocik oranzovo,zeleno zlty,je to kolekcia z roku 2008 a vobec sa mi na kocik nehodil :( mi sm einak v zime nosili este vanicku,takze tam som nepotrebovala a teraz v zime bude mat mala uz vyse roka takze dam iba fusak a na fusak deku ked tak 😖

gabinap12
3. júl 2012

@zuzana.kusnirova ..no veď to aj ja som videla len univerzálny v čiernej farbe a my sme kúpili oranžovo hnedý kočík a vtedy ma absolútne nenapadlo že nemá nánožník 😠 no aj my budeme tento rok v hlbokom kočíku cez zimu ak všetko dobre dopadne a toto budem riešiť až budúci rok asi...možno dovtedy niečo vymyslia aj vo viacerých farbách a keď nie tak budeme mať tiež len fusak i keď nad tým rozmýšľam tak možno bude stačiť v pohode len fusak veď keby nato išiel ešte nánožník asi by sa malé ani nepohlo a to by sa mu nepáčilo..uvidíme...ďakujem papa...

anazuz19
3. júl 2012

@zuzana.kusnirova ahoj, my sme mali tiež tento kočík. Univezálny nánožník mi nevyhovoval, kúpila som len fusak v hodiacej sa farbe a keď bolo veľmi zima, tak ešte aj deku - takú, aby sme ladili 🙂 🙂 Drobec mal miesta dostatok, takže potom mi ten nánožník ani nechýbal, ak popŕchalo, prípadne padal sneh, tak som použila pršiplášť na kočík, lebo vtedy by ani nánožník nestačil..
Inak som bola s kočíkom nurse dakar maximálne spokojná... my sme s ním dosť chodili do terénu, ľahký, dobre ovládateľný, priestranný...

gabinap12
3. júl 2012

@anazuz19 ...veľmi si ma potešila takže žiadny nánožník nie je potrebný...Ďakujem

bubutko
9. sep 2012

Ahojte tiez som objednala kocik bez nanoznika casualplay s4) ale babo cakam teraz na vianoce tak tuto zimu bude este v hlbokom a na ten sportak uz ako rocnemu nebudem na dalsiu zimu asi kupovat nanoznik teda. Ved vlastne aj tak bude vo fusaku, kupim nejaky kvalitny..a proti snehu prsiplast na kocik a bude. Pomohli ste mi vyriesit dilemu diky 🙂

gabinap12
11. sep 2012

@bubutko ..no to som rada, ja som to tiež riešila už som pomaly nespala a potom som sa takto rozhodla..niekedy to chce len čas a chladnú hlavu...držím palčeky nech ti to všetko dobre dopadne a na Vianoce sa tešíte z bábätka 🙂