Ahojte. Čo je praktickejšie na športový kocik na jeseň? Nanoznik alebo prechodný fusak? Su nanozniky dostatočne teple, že už netreba fusak? Ďakujem. Nemám s tým skúsenosti, neviem čo zvolit.
Podľa toho aké veľké dieťa. Pre nechodca, čo sa vozí v kočíku som mala fusak. Teraz, keď behá, budem riešiť len nánožník, an tak bude teplo oblečená, lebo bude viac von z kočíka ako v ňom. 😊
@viestta myslím že nanoznik sa dáva iba zvrchu na kocik. A fusak ide okolo celého dieťaťa.
@terez246 zatiaľ je nechodec a aj keď čakáme kazdu chvíľu prvé kroky, tak si nemyslím že tak skoro bude behať po vonku.
Kým nebude behať, dala by som fusak. Nebude mať zimné topánky a nemusíš je preobliekať, dáš do fusaku. Keď sa rozbehne, kúpiš topánky, oblečieš a dáš len nánožník. Vieš to v priebehu sezóny vystriedať. 😊
Nánožník nie je dosť teply, ten je skôr taká ochrana pred vetrom, snehom. Za mňa fusak alebo ešte lepšie - nepadavá deka. Ja som si dala ušiť (stránka Nellytex) a parádička. Dajú sa vybrať rôzne hrúbky, vzory atď. Navrch si môžeš dat tzv "kočárovinu" a dnu barančeka a tým pádom budeš mat teplú deku + nepremokavý vrch.
Možno sa mýlim ale pre mňa nánožník a fusak sú rôzne názvy pre tu istú vec