Ahojte bol niekto na nákupy v Krosne na trhu na kočík a na detske veci ?dá sa tam niečo vybrať pekné?
@viktoriam84 Ahoj ja som bola v sobotu v Nowom Targu. Kde je Krosno? Ci to je to iste? Kupili sme postielku a vsetko do nej, prebalovaciu podlozku, bavlnene plienky. Kocik nie lebo by sme nezmestili do auta a este mam cas lebo termin mam v marci. Ale oplatilo sa nakupit aj fusaky su tam lacnejsie ak potrebujes teraz uz na zimu.
Ahoj ja som bola pred necele 2 tyzdne a kupila som do krstu veci aj take kosiwlky v predu na zapinanie no poviem ti cena 3e kus a po vyprati sa to vsetko zrazilo a uz par krat aj skor co som kupila zrazilo sa i o 2 cisla
Kociar kupila znama za 380e pekny 3-kombinacia ale kolesa musi stale fukat a bol kupovany v obchode kde kupis aj znackove veci a vsetko potrebne aj zlavu ti daju
Ako Krosno,nakupy ok,ale kocik polsky uz by som nikdy viac nekupila.su sice krasne,to ano,ale mala som uz 2 polske znacky a nebola som spokojna.No som narocny zakaznik....
Zienky a v Zakopanom neviete, kedy byvaju trhy? Idem tam na 3 dnovy pobyt. Ak by bol cas, isla by som pozriet
@zirafienka v zakopanom su trhy len tie miestne alebo ako by som ich nazvala v novom targu su stvrtok a sobotu
@katy1781 aha, tak preto som nIc o nich nenasla. Nasla som len otvaracie hodiny v Jablonke a v N. Targu. Tak do Targu je to okolo 20 km v sobotu tam budem, tak sa pojdem pozriet. Dakujem ti krasne.
@zirafienka no neni to daleko len pocitaj ze bude vela aut 😁
@katy1781 si zlata, dakujem za info, uvidim, prajem peknu noc😉
@adkaaa dobry den mozem sa spytat co tam stala postielka? Dakujem
@veronika8989 Ahoj,nasa postielka vysla 45 eur bez madraca.Ale ceny su tam rozne.Videla som tu istu aj za 60 eur.Odtien je prirodny a vyrezavany macko na nej.Pozri do mojho albumu je tam odfotena.
@adkaaa ahoj, prosim ta, v targu si bola len na trhoch alebo aj v normalnom obchode? Zaujima ma ten obchod pri trhoch, niekedy sa to volalo Baby boo, ci je orvoreny v sobotu. Ďakujem pekne. 🙂
@simonakosice urcite je otvoreny aj v sobotu 😊
Dievčatá to Krosno nemajú dáku internetovú stránku z vecami!?
@weronika1805 tiez by ma zaujímalo, chystáme sa buduci tyzden, ale pominule roky mali vzdy paradny a lacny vyber
@rossio ak by ste zistili o nejakéj stranke dajte mi vedieť ďakujem... Ja by som rada tam išla ale nemôžem bo mam 2 deti a nemám odvoz tak sa snažím cez internet či by sa niečo nedalo zohnať lacno
Neviete ci su otvorene trhy v Poľsku?
@kacenocka2 pred sviatkami boli otvorené,všetko...ako by sa nechumelilo...
@mamalucy
Ďakujem..hm,to len na slovensku sme zatvorení
@viktoriam84 ano detske veci tam maju velmi lacne napr. Zavinovacka 10 eur u nas 25 detske supravicky 10 eur ttojkombinacie, kvalitne ziadna umelina, d krstu veci nadherne a lacne aj kociare su lacnejsie ale ceny neviem no oplati sa jednoznacne u nas je to vsetko predrazene