Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s internetovým nákupom v tomto obchode? plánujem odtiaľ objednať kočík, našla som tam najlepšiu cenu + doprava zdarma.. len žiadne recenzie som nenašla. ďakujem za každú skúsenosť!
Tiez som tam nakupovala a bola som velmi spokojna, pani bola velmi ochotna a rychla 🙂
Kupovala som tam kočík aj autosedačku. Autosedačka bola OK, čo sa týka kočíka musela som reklamovať strechu, lebo bola krivá, opravili mi ju, čakala som asi mesiac, Strechu som reklamovala po čase znovu, lebo opäť sa skrivila, tak mi ju vraj "opravili" aj keď to na nej nebolo vidno, a ešte sa tvárili, že reklamácia je neopodstatnená a oni mi vlastne urobili láskavosť. Už som to potom neriešila, lebo som na to nemala nervy, stále to posielať hore dole......jednalo sa o golfáč Pierre cardin, ktorý využívam len pri ceste autom, aby mi normálny kočiar nezaberal v kufri veľa miesta.
Ja som aj hracky aj oblecenie a som spokojna
ja áno ešte keď som čakala malého, tzn. cca takmer 4 roky dozadu - no.... objednala som si dosť vecí dopadlo to tak, že polovica bola presne to čo som chcela, polovica bola iná (či už farba, alebo výrobca, alebo niečo nebolo vôbec). No a na doručenie som čakala cez dva mesiace.
ano, opakovane a vzdy spokojnost 🙂
ano aj ja bez problemu 🙂
Ahojte , taktiež neodporúčam objednavala som dva krát .. posledný krát 16.7 tovar stále nikde je 8.8 písané 4 emaili odpísali až na druhý že pošlú do konca týždňa (neposlali a je nový týždeň ) volala som tri dni za sebou zdvihli až na tretí krát zas výhovorky že odošlú do konca týždňa stále nič .. prvý krát som objednavala jednu vec trvalo taktiež pekných pár dni kým to vôbec poslali .. zamna nikdy viac! Držte palce nech mi tovar konečne odošlú bol to premna väčší balík
my sme odtial raz objednal autosedacku a uplne v pohode, obchod funguje uz par rokov