Najlepší športový kočík

15. jan 2023

Ahojte žienky 🙂 zháňam športový kočiar pre našu 16 mesačnú dcérku, nakoľko značiek a typov je veľmi veľa neviem sa rozhodnúť… preto Vás prosím o nejaké rady a typy ako vybrať najlepší, prípadne rovno odporučiť aj konkrétny kočiar. Hlavne aby bol ľahko zložiteľný, mal dosť miesta pre dieťa, nebol ťažký pretože ho potrebujem niesť po schodoch atď…

kubkovamama
15. jan 2023

Valco? Necelých 7kg a veľké lôžko

hennyinnsbruck
15. jan 2023

Moja mala Joie a bola som velmi spokojna .ja ho mala len do mesta s umelymi kolesami ,kamoska s gumenymi na horsie povrchy. Bol fajny😊

ddenisa123
15. jan 2023

Oyster zero

zuzanka.zuzu
15. jan 2023

vsetky 3 su tazke rarohy 🙈 cybex melio je lahucky a denne v nom vo fusaku spi moj 2r 😉 nasa najlepsia kupa

lenkadenisa
15. jan 2023

Valco snap 4

mon_ben
15. jan 2023

Mám 2. Prvý letný, ľahký (necelých 7 kg, aj do lietadla - Leclerc. Mega spokojnosť. Druhý trochu ťažší, kúpili sme kvôli zime, necelých 10 kg, ale veľmi dobre sa ovláda a tiež spokojnosť - petite & Mars royal

dzejsik
16. jan 2023

ak ho budes nosit, tak asi nieco okolo 7kg … na prevazne mestsky teren Valco Baby (pozor na nulove odpruzenie), Oyster Zero, Easywalker Jackey XL, Cybex Eezy S+2 … ak to ma zniest nejaky horsi teren tak by som pozre BabyJogger Citi mini GT2 alebo Thule Spring

Joie ja neodporucam, novy hned hrkal a rychlo sa rozvrzgal, lahko sa oskrie konstrukcia, velmi rychlo sme ho predali