Najlepší športový kočík

23javane
6. dec 2016

Ahojte mamicky, prosim poradte aky je naj sportovy kocik. Kedze planujem vylety nielen po meste ale aj do prirody, cize nieco sportovejsie odpruzenejsie cize do terenu 🙂 dakujem Vam velmi pekne za radu 🙂

lucinka511
6. dec 2016

@23javane daj si skor zalezat na kolesach.nie nafukovacie.lebo ak chces chodit v terene budes mat stale defekty...

23javane
autor
6. dec 2016

@lucinka511 dakujem pekne a info 🙂

verronica
6. dec 2016

Môj vysnívaný je concord wanderer

luciamic
6. dec 2016
lilu74
6. dec 2016

Mne sa lubi romer sportovy ale radili mi aj eos?tusim-dost su si podobne.

lucinka511
6. dec 2016

@verronica ten ale mic sportovy nieje a kazi sa dost.poznam dve baby kt sa pokazil a davali ho opravovat.

nivea777
6. dec 2016

@23javane no praveze mne radili kupit nafukovacie kolesa,ak nemame uplne idealne cesty.. lebo na nafukovacich je babatku lepsie,neciti tak narazy

cucoriedka337
6. dec 2016

no za mna jednoznacne nafukovacie kolesa, chodime s kocikom do rôzneho terenu a taketo kolesa su perfektne.....s tymi obycajnymi umelymi (ci newem ako ich nazvat) newem ako by som presla po tych drobnych kamienkoch ....a nikdy sme nedostali defekt 🙂

monullienka1
6. dec 2016

Ja mam Britax B motion 3, je uzasny, uz mam par kocikov za sebou a tento je top, samozrejme je odpruzeny, do terenu, vyborny do snehu a po rozbitych chodnikoch. Ale mam klasicky trojkolesovy motion, nie pluskovy, ten sa mi ani nepaci a stazuju sa baby, ze im pada polohovanie 🙂

lilu74
30. dec 2016

Tiez rozmyslam nad britaxom ale 4kolesovym len by som uvitala nejaku limitku s inymi farbami striesok😊

girlnextdoor
30. dec 2016

Máme Britax B Motion 3 a to je teda kočík tereňák, zvláda všetko čo už v meste alebo v prírode...
A že nie nafukovacie lebo defekty??? To je taká hovadina že až... Nikdy som defekt nemala iba čo mi MM z času na čas gumy dofuka... Pre mňa sú kočíky bez nafukovacich kolies ako vozy na seno...
Máme ešte aj Concord Fusion , ktorý máme na dovolenky a keď sme u našich aby sme nemuseli prevážať Britax a je to teda sto a jedno... Mňa už len z toho hrkania umelých kolies po asfalte ide poraziť... Keby som si dala do neho smotanu tak po pár metroch mám šľahačku ...

linike0130
30. dec 2016

Mame baby jogger city mini a teraz sme kupili aj novy baby jogger city premier.

jesika35
19. jan 2017

@23javane
Skús pozrieť Stokke scoot V2, alebo Stokke trailz.😉

kikkik
24. mar 2017

@linike0130 ahoj chcem sa ta spýtať ako si pokojná s bj city premier kupila by si si ho znova?
mam ho vyhliadnutý už od min roka porovnavala som milion kocikov a vyhovuje mi asi najvac akurát sa bojím tych kolieso a pruzenia nie je moc tvrdy?
nikde ho nemajú na predajni takze ho nemože, omrnuť.

linike0130
28. aug 2017

@kikkik ahoj. Tak poviem.. ja ho mam ako trojkombinaciu, s vanickou pram deluxe a kupili sme vajicko maxi cosi pebble. Ako s vanickou super, s vajickom tiez(i ked by som teraz radsej nieco vacsie mohla vybrat, ale netusila som, ze sa maly narodi taky velky😁) Na sportovy kocik sme presli ked mal 5 mesiacov. A co mi extremne vadi je strieska.stale pada do zadu a je kratka podla mna. A kocik je trochu tazky. Ale striesku mi dufam usije @adelein..priatel si nevie zvyknut na tento kocik. Ale vies, pri dcerke sme od 1roku do 4rokov pouzivali city mini.. tak jasne po nom su vsetky kociky tazke🙂 ale kebyze nemam tento, tak asi bugaboo.