Ahojte mamicky, prosim poradte aky je naj sportovy kocik. Kedze planujem vylety nielen po meste ale aj do prirody, cize nieco sportovejsie odpruzenejsie cize do terenu 🙂 dakujem Vam velmi pekne za radu 🙂
@lucinka511 dakujem pekne a info 🙂
Môj vysnívaný je concord wanderer
skus kuk baby jogger city versa gt ;)
Mne sa lubi romer sportovy ale radili mi aj eos?tusim-dost su si podobne.
@verronica ten ale mic sportovy nieje a kazi sa dost.poznam dve baby kt sa pokazil a davali ho opravovat.
no za mna jednoznacne nafukovacie kolesa, chodime s kocikom do rôzneho terenu a taketo kolesa su perfektne.....s tymi obycajnymi umelymi (ci newem ako ich nazvat) newem ako by som presla po tych drobnych kamienkoch ....a nikdy sme nedostali defekt 🙂
Ja mam Britax B motion 3, je uzasny, uz mam par kocikov za sebou a tento je top, samozrejme je odpruzeny, do terenu, vyborny do snehu a po rozbitych chodnikoch. Ale mam klasicky trojkolesovy motion, nie pluskovy, ten sa mi ani nepaci a stazuju sa baby, ze im pada polohovanie 🙂
Tiez rozmyslam nad britaxom ale 4kolesovym len by som uvitala nejaku limitku s inymi farbami striesok😊
Máme Britax B Motion 3 a to je teda kočík tereňák, zvláda všetko čo už v meste alebo v prírode...
A že nie nafukovacie lebo defekty??? To je taká hovadina že až... Nikdy som defekt nemala iba čo mi MM z času na čas gumy dofuka... Pre mňa sú kočíky bez nafukovacich kolies ako vozy na seno...
Máme ešte aj Concord Fusion , ktorý máme na dovolenky a keď sme u našich aby sme nemuseli prevážať Britax a je to teda sto a jedno... Mňa už len z toho hrkania umelých kolies po asfalte ide poraziť... Keby som si dala do neho smotanu tak po pár metroch mám šľahačku ...
Mame baby jogger city mini a teraz sme kupili aj novy baby jogger city premier.
@23javane
Skús pozrieť Stokke scoot V2, alebo Stokke trailz.😉
@linike0130 ahoj chcem sa ta spýtať ako si pokojná s bj city premier kupila by si si ho znova?
mam ho vyhliadnutý už od min roka porovnavala som milion kocikov a vyhovuje mi asi najvac akurát sa bojím tych kolieso a pruzenia nie je moc tvrdy?
nikde ho nemajú na predajni takze ho nemože, omrnuť.
@kikkik ahoj. Tak poviem.. ja ho mam ako trojkombinaciu, s vanickou pram deluxe a kupili sme vajicko maxi cosi pebble. Ako s vanickou super, s vajickom tiez(i ked by som teraz radsej nieco vacsie mohla vybrat, ale netusila som, ze sa maly narodi taky velky😁) Na sportovy kocik sme presli ked mal 5 mesiacov. A co mi extremne vadi je strieska.stale pada do zadu a je kratka podla mna. A kocik je trochu tazky. Ale striesku mi dufam usije @adelein..priatel si nevie zvyknut na tento kocik. Ale vies, pri dcerke sme od 1roku do 4rokov pouzivali city mini.. tak jasne po nom su vsetky kociky tazke🙂 ale kebyze nemam tento, tak asi bugaboo.
@23javane daj si skor zalezat na kolesach.nie nafukovacie.lebo ak chces chodit v terene budes mat stale defekty...