Ahojte, maminky. Vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý odpružený kocik (ideálne zdvojené odpruženie) do 350 EUR, kúpim aj z druhej ruky. Mame joolz ale je brutal tvrdý a moja mala spi v ňom ako princezná na hrášku.
Ja som bola spoko s PegPerego Navetta Velo. Kamoska mala Britax nejaky, tiez bola spoko. Je vobec mozne mat odpruzeny kocik a nebyt spokojna? Vsak odpruzeny musi byt odpruzeny, ci?
Dnes sa ale nazyvaju odpruzenymi aj tie kociky ktore su podla mna aj tak dost tvrde. Preto ked na nete pisu ze je odpruzeny neverila by som tomu. Najlepsie je osobne si to perovanie na predajni vyskusat. Ja som si skusala perovanie viacerych znaciek. Z toho jedine s ktorym som bola spokojna ze sa naozaj dalo perovanie nazvat perovanim bol spominany Adamex. Ten ma napr. aj dvojite. Este som si spomenula- aj znacka Gesslein mala dobre. Ale najlepsie je pozriet si kocik osobne.
Mala som gesslein f6/10 a britax go big (v bazare, cenu vieme dohodnut) a oba su dobre odpruzene a super terenaky
Jednoznacne jane slalom je super odpruzeny tiez concord
odporucam Gesslein F6, Air+, je vyborny, syn v nom spinkal cely prvy rok..
Ja nam taktiez jane slolom metrix najlepsi kocik na svete
Concord wanderer, to je delo kocik
Gesslein F6 air+. Pre mna najlepsi kocik, mozem posunut. Ale sme z KE.
Tako omega a presla som s nim cez dva lesy a malu ani nehlo.. Velke kolesa za mna super
Aký je to odpružený kočík??? Čo má alebo nemá navyše?
Úprimne.. všetky kočíky čo odporúčate sú nad 450.. niektoré na 700 eur.. 🙈🙈
Adamex barletta ja mam a som s perovanim spokojna. plus Nafukovacie koliska krasne hojdaju aj na strkovej ceste. Vacsina polskych kocikov ma ok perovanie