Ahojte, ktory stvorkolesovy kocik ked ma vanicku je najlahsi ? Potesili by sice velke kolesa a nie uplne miniaturna vanicka, ale najviac ma zaujima hmotnost.
@bb6 taktiež sme kupovali Cam dinamico kvôli váhe, vanička je super priestranná, kočík ľahučký, my bývame na Orave a v pohode sme si s ním pochodili aj v zime lesné chodníky. Váhu sme riešili ako prvú, lebo nemáme výtah a v pohode sme to zvládli, bývame na 4tom. Vaničku som si nosila domov, konštrukcia je spratná, rýchlo sa skladá a musím povedať, že na to, čo sme sa natrmocali aj po jedných schodoch do vchodu je kočík v perfektnom stave a nič mu nieje 🙂 nechávam aj pre druhé dieťatko. Športiak má svoje mínusy, ale moja sa v ňom dobre vybuvala aj vačšia, maminkám na športiaku vačšinou vadí tak strieška a látka, čo tam visí, ale nám to nijako neprekázalo, treba vidieť naživo...u nás úplná spokojnosť, nič nieje dokonalé, ale kočík zvládol aj schody, aj terén a je ľahký a priestranný 🙂
Tiez odporucam Cam ja mam Family Combi je utralahky, ak by bol zaujem budem ho teraz predavat
Zabudla som napisat, ze robim velke kroky a neznasam ked pri kocikovani dole furt zakopavam o nejaku tycku. Zda sa mi, ze aj dinamico tam taku tycku ma. Nemali ste tento problem ?
Ja mam cam dinamico, je lahucky ,ale neviem porovnat s inymi .Aj vanicku ma velku,ale kolesa su velke len zadne nafukovacie,predne nejake penove.Som spokojna.