Ahoj žienky 🙂 poraďte prosím najľahší a najspratnejší kočík, ktorý poznáte. Vysvetlím situáciu: Chodím s mladšou dcérou pre staršiu do škôlky autom. Prídem ku škôlke kočík vyložím, dám dcéru dnu, potom potrebujem dvihnúť aj s ňou kočík a vytrepať sa po troch schodoch. Je mi jedno či bude športový alebo golfáč. Mám p&m steet a ten nie je až taký ľahký a sedacia časť sa skladá do von čo v tomto upršanom počasí nie je veľmi výhodné. Ďalej mám cybex balios S a ten je zas úzky a striešku ked zaťahujem už jej šúcha cop a je veľmi ťažký aj s ňou 🙈 keďže ho budem využívať len na presuny nech nestojí majland a nech sa pri ňom nemusím hrbiť, keďže som vysoká. Vďaka za každé prečítanie a cennú radu 😊 keďže som tak trochu stratená 😅
Za mna Greentom Classic 👌
Vam dovolia kocik do skolky? U nas sa parkuje pred 🙂 do vlaku som kupovala valco, predtym uplny obyc golfky cam a dema, myslim.
GB Qbit+ All-City - perfektný po každej stránke 👍
@ofzuza zatial mi nic nepovedali, dcera bude mat 2 a ked ju vyberiem tak mi otvara a vyhadzuje skrinky 🙈😅
@carduelis dakujem urcite pozriem 😊
@miska_mysicka Cybex Eezy S+2 ... na chrbtovou opierkou je ešte 15 cm priestor, kým začne strieška ... malý sa zmestí krásne, má 2,5r
@zuzanakarvasova ten sa mi tiez pozdava a sklada sa lahko? Sup sup? 😅 a nema tusim nastavitelnu rucku je v pohode aj pre vysokych?
@gabu_lienka este som o nom nepocula idem kuk 😊
@dzejsik toho sa bojim ci nebude rozmerovo ako nas 🙈🤷♀️😅
@miska_mysicka áno skladá sa šup šup 😁 rúčka nie je nastaviteľná. Ja meriam 176 a úplne v pohode 👍
@zuzanakarvasova a co sa tyka kufra? Vela miesta zabera prosim?
@miska_mysicka neviem aká je dcérka vysoká, ale my ho isto min. do 3 rokov v pohode využijeme na občasné prechádzky, výlety ... ideál ísť omrknúť, vyskúšať do predajne 🙂
@miska_mysicka nezaberá veľa miesta, je veľmi spratný 🙂
@miska_mysicka Joolz aer zabere malo miesta v kufri a je ľahučký zmestí sa tam aj väčšie dieťa.
@miska_mysicka greentom je ťažký, ma cez 7kg
A
72 x 55 x 25 cm nie je vôbec spratny kocik
@miska_mysicka ja mam 2 kočíka cybex mios a cybex eezy s+ no mam radšej eezy.
@miska_mysicka kamoška na presuny lietadlom a dve malé deti mala kočik GB. Nepoznám značku, skús googliť. Poskladá ho do tašky na plece, je ľahučký. Aj na palubu ho berie so sebou v tašk.
@miska_mysicka yoyo babyzen, posklada sa na velkost batoziny do lietadla 😉 za mna najpraktickejsi kocik
Ja som kupila Babyjogger city mini zip, bola som tehotna a potrebovala som dajaky lahky na presuny a skladanie a je vyborny! Je to kvazi golfac ale ma spojenu rucku, jednoducho sa da tlacit jednou rukou, ma aj pas ze si ho vies dat cez rameno ked ho zlozis. Sedacia cast nie je sice pevna a tvrda ako u klasickych sportiakov, ale obe deti v nom rady sedia. Jednoznacne odporucam 🙂 a na bazari najdes za super ceny