Naj kombinovaný kočík

nikolabulkova
23. aug 2014

Ahojte dievcata prosim vas viete mi poradit najlepsi kombinovany kocik?

bajana
23. aug 2014

Prepac, ale toto je taka naivna otazka - snad necakas, ze sa tu zeny zhodnu na najlepsim kociku? 😅 To je ako prosba o najlepsi film alebo auto...navyse si neuviedla ani zakladne poziadavky...skus si najprv nieco o kocikoch precitat, nastudovat a potom formuluj otazku konkretnejsie...

barbora59
23. aug 2014

Presne tak daj aspon naj kombinovany kocik do 200, 400, 1500€ ... vies

cabby88
23. aug 2014

Ja sa rozhodujem medzi camarelo malaga a britax b-agile 4...napriklad 🙂

siska53
23. aug 2014

Pre mna tento,inglesina magnum. Akurat nemam foto s krytom,ktory sa pouziva,ked je babi mensie,vznikne tak vanicka. Moj naj-naj,iny by som si nevybrala. Jedine ak inglesinu vittoriu,ak by som chcela obetovat viac penazi.

emma_932
23. aug 2014

concord fusion - oooobrovska sportova cast 😉

forbym
23. aug 2014

Ja by som zas casualplay S4 nevymenila za nic na svete. A odporucam ho. 🙂

lucya87
23. aug 2014

My mame tiez Concord Fusion a som nadmieru spokojna. Vanicka je zateplena takze v zime som nemusela syna moc babusit a sportova cast je naozaj priestranna. A co je pre mna obrovska vyhoda zlozim cely sportak bez rozoberania do kufra sedanu.

haslerka1975
23. aug 2014

Jane Slalom

petulawink
23. aug 2014
nikolabulkova
autor
23. aug 2014

Prepacte baby. Tak cca do 600 eur a najlepsia by bola asi 3kombinacia len neviem ci s tym mate skusenosti

terezka1947
23. aug 2014

@nikolabulkova ja som mala 3kombinaciuColetto Giovanni...stala cca400eur a bola som max spokojna,teraz caka na druhe pouzitie...vydrzal rozne trasy,povrchy a vecne skladanie,rozkladanie...takze za mna tento kociar,ale kazda baba ti odporuca svoju "dobru"skusenost...musis si ich vyskusat,pozriet zblizka...ale chapem,robis si takto prehlad 😉

nikolabulkova
autor
23. aug 2014

dakujem moc si zlata🙂

ivish
23. aug 2014

@nikolabulkova pre mna jednoznacne peg perego book plus. Kvalitny. Priestranny, vanicka urcena na prevoz v aute (na nezaplatenie v pripade dlhej cesty s malym babom), pekny, dizJnovy, kopa vychytavok. Hlavne lahucky a jednoduche skladanie, co bolo pre mna, kedze som s malym casto jazdila sama, uplne fantasticke. Este ma aj super velky nakupny kosik a je cely nepremokavy-tiez perfis pre nas. Za mna jednoznacne top 😉 a aj cenovo sa zmestia do tych 600 pre novu trojkombinaciu.

lucya87
24. aug 2014

@nikolabulkova ak ti mozem poradit,na kociku nesetri ked tak si radsej kup z bazaru alebo striehni na akciu.
Okolo mna co kupovali baby lacnejsie kociky uz po polroku az roku kupuju dalsie a trojkombinacie predavaju. Lebo su napr. tazke,neskladne... a tiez by som sa vyhla kocikom z Polska.
Mne sa osobne pacil aj GoodBaby Hardy je cenovo nizsie ale manzelovi sa nepacil.
Drzim palce pri vybere 😀 najlepsie si fakt vyskusat v predajnach.

nikolabulkova
autor
24. aug 2014

@lucya87 mne sa paci velmi 3kombinacie od znacky Cam alebo Peg Perego🙂

ivetoy
24. aug 2014

Tako....jedine

lucya87
25. aug 2014

@nikolabulkova tak treba vyskusat a uvidis. Kazda ti tu odporuci kocik ktory ma odskusany a tiez kazdej sa dizajnovo paci iny 😂 tak vela stastia. Hlavne si odskusaj nazivo a uvidis. Vela stastia 😊

saxxxana
28. aug 2014

@nikolabulkova na dteste sa da stiahnut porovnanie kocikov. Ak by ti to neslo, tak daj vediet poslem ti to v pdf 🙂 Ja mam kocik Icoo peak 4 je to taky maly tank s 30´ kolesami. Treba mat velky kufor auta, ale fantasticky do terenu. Nemenila by som 🙂