Ahojte dievcata prosim vas viete mi poradit najlepsi kombinovany kocik?
Presne tak daj aspon naj kombinovany kocik do 200, 400, 1500€ ... vies
Ja sa rozhodujem medzi camarelo malaga a britax b-agile 4...napriklad 🙂
Pre mna tento,inglesina magnum. Akurat nemam foto s krytom,ktory sa pouziva,ked je babi mensie,vznikne tak vanicka. Moj naj-naj,iny by som si nevybrala. Jedine ak inglesinu vittoriu,ak by som chcela obetovat viac penazi.
concord fusion - oooobrovska sportova cast 😉
Ja by som zas casualplay S4 nevymenila za nic na svete. A odporucam ho. 🙂
My mame tiez Concord Fusion a som nadmieru spokojna. Vanicka je zateplena takze v zime som nemusela syna moc babusit a sportova cast je naozaj priestranna. A co je pre mna obrovska vyhoda zlozim cely sportak bez rozoberania do kufra sedanu.
Jane Slalom
Prepacte baby. Tak cca do 600 eur a najlepsia by bola asi 3kombinacia len neviem ci s tym mate skusenosti
@nikolabulkova ja som mala 3kombinaciuColetto Giovanni...stala cca400eur a bola som max spokojna,teraz caka na druhe pouzitie...vydrzal rozne trasy,povrchy a vecne skladanie,rozkladanie...takze za mna tento kociar,ale kazda baba ti odporuca svoju "dobru"skusenost...musis si ich vyskusat,pozriet zblizka...ale chapem,robis si takto prehlad 😉
dakujem moc si zlata🙂
@nikolabulkova pre mna jednoznacne peg perego book plus. Kvalitny. Priestranny, vanicka urcena na prevoz v aute (na nezaplatenie v pripade dlhej cesty s malym babom), pekny, dizJnovy, kopa vychytavok. Hlavne lahucky a jednoduche skladanie, co bolo pre mna, kedze som s malym casto jazdila sama, uplne fantasticke. Este ma aj super velky nakupny kosik a je cely nepremokavy-tiez perfis pre nas. Za mna jednoznacne top 😉 a aj cenovo sa zmestia do tych 600 pre novu trojkombinaciu.
@nikolabulkova ak ti mozem poradit,na kociku nesetri ked tak si radsej kup z bazaru alebo striehni na akciu.
Okolo mna co kupovali baby lacnejsie kociky uz po polroku az roku kupuju dalsie a trojkombinacie predavaju. Lebo su napr. tazke,neskladne... a tiez by som sa vyhla kocikom z Polska.
Mne sa osobne pacil aj GoodBaby Hardy je cenovo nizsie ale manzelovi sa nepacil.
Drzim palce pri vybere 😀 najlepsie si fakt vyskusat v predajnach.
@lucya87 mne sa paci velmi 3kombinacie od znacky Cam alebo Peg Perego🙂
Tako....jedine
@nikolabulkova tak treba vyskusat a uvidis. Kazda ti tu odporuci kocik ktory ma odskusany a tiez kazdej sa dizajnovo paci iny 😂 tak vela stastia. Hlavne si odskusaj nazivo a uvidis. Vela stastia 😊
@nikolabulkova na dteste sa da stiahnut porovnanie kocikov. Ak by ti to neslo, tak daj vediet poslem ti to v pdf 🙂 Ja mam kocik Icoo peak 4 je to taky maly tank s 30´ kolesami. Treba mat velky kufor auta, ale fantasticky do terenu. Nemenila by som 🙂
Prepac, ale toto je taka naivna otazka - snad necakas, ze sa tu zeny zhodnu na najlepsim kociku? 😅 To je ako prosba o najlepsi film alebo auto...navyse si neuviedla ani zakladne poziadavky...skus si najprv nieco o kocikoch precitat, nastudovat a potom formuluj otazku konkretnejsie...