Náhradné zadné koleso na poľský kočík Orion, Dorjan, Passo

evinnah
23. nov 2016

Ahojte, nevie mi niekto poradiť kde by som kúpila náhradné koleso na kočík? Kupovala som ho v Poľsku, je to značka Orion ale tu ho veľmi nevidieť no zdá sa mi konštrukcia aj kolesá úplne rovnaké ako Dorjan, Passo alebo podobné Poľské kočíky tak by hádam pasovalo aj to. Totiž to koleso je trochu rozhegané a nedá sa vybrať aby sa vymenilo ložisko tak treba to vraj celé odraziť a dať nové koleso.
Ďakujem za rady. Eva

alicka850
24. nov 2016

Da sa vymenit lozisko,len skus ist za nejakym automechanikom co ma na to naradie. Moj muz kupil nove lozisko a kamarat mu to v dielni vymenil. Ale doma to nespravis. Ja mam Camarelo, tiez polsky a loziska odisli po roku. Pisala som do internetoveho obchodu co ho ponuka ci sa da aj koleso objednat a pisali ze to vedia. Cena okolo 35e. Skus najst eshop kde ho predavaju a napisat tam alebo zavolat.

evinnah
autor
24. nov 2016

No bola som v obchode s bicyklami a tam povedali že len odraziť a dať nové lebo ono sa totiž nedá vytiahnuť vôbec, neviem či sa tam niečo zlomilo a tým pádom sa k ložisku nedostanem ☹

cabby88
12. apr 2017

@evinnah Ahoj,ako si to nakoniec vyriesila?Mam tiez camarelo orion a predne koleso sa mi zacalo pri jazde kyvat zo strany na stranu...😕

evinnah
autor
12. apr 2017

@cabby88 Ahoj, vlastne nijak. Kočík som predala s tým že to bude treba vymeniť. Podľa mňa stačí ložisko keď sa k tomu nejako dostane odborník lebo tiež to bolo len vyhrkané. Ak nie, tak koleso celé. Podľa mňa by to malo pasovať s podobnými poľskými, myslím že je to jedna banda.