Ahojte, neviete, či sa dajú niekde zohnať náhradné kolesá na Cybex Balios S? Hlavne predné. Na Priam majú všade, ale na balios som nikde nevidela :(
@ivanasp ahoj, našla si? Ja nie ... :(
@menasuobsadene stále som nenašla a ani som neprišla na to, či sa vlastne dajú dať tie predné kolesa ešte dole, keď už som ich tam raz dala 😔
Dajú sa dievčence zakúpiť tu: servis@kenyo.cz Poslali mi priamo z info@cybex4U ten mail. Pisala som, ale dodnes mi neodpisali. Pisala som znova priamo do Cybexu a oni, ze su zaneprazdnení momentalne pocas Korony a nestihaju odpovedat na maily. Mám vydržať. Ja potrebujem predne len.
@ivanasp skuste. Ak sa Vam ozvu, tak dajte vediet. Mne zatial neodpisali. Iba z toho info@cybex4U.cz , ktorí ma presmerovali na ich mail. Ak Vam nebudu odpisovat , tak znova napiste na to info cybexu. To som zvedava co povedia Vam. Ja uz dva tyzdne cakam a nic. Idem skusit zas poslat aj ja dnes mail a uvidime. Napisem potom. Pekny den zelam.
Toto som napisala dnes dievčence, tak uvidim co odpisu z cybexu. Dobry den,
chcem Vas informovat, ze dodnes mi stale neodpovedali na mail a ani sa neda dovolat na tu firmu servis@kenyo.cz Viac mamiciek zhana prave tieto kolieska na cybex balios s, čo piseme na forach a zatial nikto nezohnal. Viete nam este poradit, ako postupovat dalej, lebo inak sa vobec tie kolieska nedaju zohnat.
@ivanasp uz sa mi ozvali z toho servis@kenyo.cz a Vám?
@ivanasp daju sa objednat za 890 ceskych korun ( set dvoch prednych koliesok ) Odpisala som im, kolko to bude stat s postovnym. Zatial neodpisali. To snad zajtra. Musela to ta Pani z Cybexu urgovať, lebo uz dva tyzdne som cakala a ziadna odozva. Pisala, ze ani ona sa tam nemohla vobec dovolať. Dnes mi odpisali na vsetky moje maily to iste, ze sa daju u nich kupit :0)
@ivanasp no mne to trvalo vybavit skoro mesiac a konecne som sa dockala. Treba napisat do cybexu nech to posuria, ako som ja pisala a ked Pani z firmy Kenyo bude chciet telefonny kontakt, tak to znamena ze zasielku v ten den odosiela. Ja som platila nakoniec 44,60€, asi zalezi od kurzu kedy to poslu.
@ivanasp toto by ma tiez zaujimalo, prave ich hladam na nete...zatial som nenasla :(