Babenky prosim vase skusenosti s nafukovacimi kolesami. Bojim sa ist do toho, preto mi velmi pomozu vase rady a skusenosti.👋👋😊
@sonka_miro za mna najlepsia vec na kociku,prvy hlboky kocik sme mali s velkymi nafuk.kolesami,zvladol kazdy teren,nabehali sme toho dost,ani raz nebol defekt.potom sme kupili sportovy Britax s gel.kolesami,ale hrkotali..vymenila som za nafuk.kolesa,a je to uplne ine vozenie
@sonka_miro my máme a sme veľmi spokojní, jediný defekt sme mali, ale našou vinou - máme terénnejší kočík a trepali sme sa s ním cez krkaháje, kde sa nám do pneumatiky zapichol dlhý tŕň ;) mali sme aj kočík s penovými a to bol des, vkuse sa kamienky zapichovali
@sonka_miro za mna nafukovacie nikdy v živote. Gelove kolesa najlepšie 👌
@bibg nezapichavaju sa kamienky do kolies? A casom nehrkaju?
@sonka_miro ja som mala 3 kociky s gelovymi kolesami a nemala som problém ani raz. Skôr do plastových sa zapichuju. Kocik mám už 2 rok. Jazdím denno-denne či pršalo, snezilo alebo svietilo slnko. Koliecka mi nikdy nehrkotali. Keď niečo začalo hrkat boli to kĺby ktoré som premazala silikónom. A kocik je opäť jak nový 😉
@sonka_miro my sme mali nafukovacie na iCandy. Boli v poho. Kocikovali sme takmer 3 roky, a mali sme 3x defekt 😅 smer cykloservis a vymenit
Kupila som valco snap 4 s penovymi kolesami a po 2 dnoch som objednavala nafukovacie.. Bez nafukovacych kolies si uz neviem kocik predstaviť.. Hlavne ked ideme po lesnej ceste alebo kameňoch, s tymi penovymi cely kocik triaslo mala bola chuda vyhrkana..
Bola som si dnes v obchode aj omakat tie kolesa aj gelove, aj nafukovacie a rozhodla som sa pre nafukovacie. Dakujem vam krasne za rady a skusenosti, pomohlo 😊
mala som mesiac na cam cortina polyuretanove,kym mi prisli objednane nafukovacie...
rozdiel je nebe a dudy, s pu-to nadskakovalo, hrkotalo, vsetko bolo citit, kazdy kamen, puklinu na chodniku...spanie bolo dost obtiazne, ked prisli nafuk., islo to omnoho lahsie, prakticky bezhlucne, spanie aj 4 h... 2x potiahol...🙂
za mna nafukovacie ano...
@sonka_miro my budeme mat, tak vyzeraju ako na traktor 😂