Na čo si mám dať pozor, keď predávam kočík?

ketrin
26. nov 2023

Čaute baby, chcem predať kočík a teda ho hodiť na bazár. Stali sa vám nejaké opletačky, na čo si treba dať pozor? A ako ste ho pripravovali? Aj ste ho nejako "tepovali"? :D Rozmýšľam, že ho darujem Ďalej, ak je s tým nejak prudkto veľa práce, ale muž by ho radšej klasicky predal...

Ďakujem vám krásne

zildo
26. nov 2023

@ketrin normálne povysávať,s handričkou poutierat.,to čo sa dá oprať...pozor si dávať na také typy,ktoré ho chcú poslať poštou alebo pošlú kuriéra...ja som dala osobný odber..najlepšie je keď si ho pozrú,ukážeš im kde čo je,čo k nemu dávaš...

nairia
26. nov 2023

nemam skusenost s predajom, ale dala by som ti tip ako by som to riesila ja
1. casti, ktore sa daju oprat, by som oprala
2. konstrukcia, kolesa umyt
3. v pripade, ze nieco vrzga naolejovat, co je uvolnene dotiahnut
4. co sa neda dat dolu, tak povysavat, co sa da, pretriet handrickou a vycistit
5. skompletizovat prislusenstvo (tasku, kryt, nanoznik, sietku, prsiplast,...)

ak je to relativne novy kociar a pouzivany jednym/dvoma detmi, bola by tvoja skoda ho davat zadarmo. drzim palce ☺️

jaskolka
26. nov 2023

Ja som predávala, dala som na osobný odber, prišli si po neho ku nám domov, poukazovala som im všetko,hlavne skladanie do auta a zapínanie športového kočíka, keďže to bolo upravovane. Tak je to najlepšie, nedávať kuriérom ci niečo také.
Normálne som ho umyla, návleky, tašku a podobne som oprala, povysavala, kolesá muž dofukal.

avonladyba
26. nov 2023

Hlavne nemaj veľké oči, možno sa Ti ho vôbec nepodarí predať 😀 Ja som mala z tých drahších kočíkov a nepodarilo sa mi to, aj keď som nakoniec ponúkla pätinovú cenu.

tmonika
26. nov 2023

@ketrin ja som predavala Stokke, pofotía som aj chyby (iba ručka ta sa na tých kočikoch zvykne rýchlo ošuchnúť) urobila som najvačšiu chybu , kočik som kupila nový stal veľa, použivali sme ho rok a pol čiže najskor hlboky pol roka a potom sportovy pol roka , k nemu som kupila iny sportovy rychlo skladatelny do auta preto sme ho uz pouzivali velmi malo. Kočik bol v 95%stave. Slečna kt. ho kupila cez MK pofotila kocik ( ten kocik a sedacka na 100% nebol moj) sedacka bola spinava zaprasena, pytala naspat 100-200€ , novy s prislus pkolo 1600€ posunula som ho cca 700€ , a uverejnila na MK takú diskusiu… nevedela som sa branit, nemala som jo pofoteny pred odoslanim. Zeny sa namna nepravom vrhli a kazdy ma odsudil . Jedna jedina kt. si zastala, ze ked sa jej nepaci tak nech ho vrati a ktovie ci bol aj moj… pofoteny.. o par dni mala slecna dotycna na predaj viac prislusenstva a sedaciek vo farbe purple, takze tak… moja jedina chyba bola ze som neurobila fotky pred poslanim cez kuriera.

login1234
26. nov 2023

Dala.som ho do stavu v akom by som si ho chcela kupit aj ja. Prvá zaujemkyna zobrala 😊Cybex Priam

zuzikak
26. nov 2023

ak ma nejake chyby, treba pofotit a upozornit na ne. Netreba ocakavat viac ako za polovicu ceny za kt. sa predava momentalne. Staci len poriadne poutierat povrch, co treba. Ziadne tepovanie (ved coze sa tam vie tak strasne zaspinit- jedine v pripade, ze si tam ty nieco nechtial vyliala). Trvaj len na osobnom odbere (nemusis sa trepat s balikom prip. sa vyhnes podvodnikom s posielanim kuriera). Skusit to mozes. Ja som kocik predala velmi milej pani. Viaceri radi vezmu pouzivany kocik hoci len k starym rodicom. Ked budes darovat - tam je vacsie riziko, ze natrafis na spekulanta, ktory si ho potom preda (zial).

ketrin
autor
26. nov 2023

ďakujem pekne za rady a reakcie 🙏