Baby, naco je toto na fusaku? Mame prechodny fusak Pinkie a chcela by som ho dat do sportovej casti ale ako ho tam upevnit? Dakujem
To si sama prestrihni, stačí len tie ktoré pasujú na tvoj kočík
@michelle567
@kika86 dakujem 😉
Baby, ja sa neviem rozhodnúť, či mam kúpiť prechodný fusak pinkie alebo zimný fusak pinkie... môže v prechodnom byt aj v zime, ked ju dám ešte do deky? Alebo je lepšia investícia rovno zimný? Pomôžte mi rozhodnúť prosim 😅
@miskamia1 podľa mňa je lepší zimný fusák, aspoň nebudeš musieť dieťatko tak veľmi vrstviť oblečením
@eliaska101 len potom na jar a jeseň nebudem môcť pouzivat ten zimný.. ty to ako prosim ťa robíš?
@miskamia1 prečo by si nemohla? Tak dáš iba gate a tričko a dáš ho do fusáku. Neviem, mne to príde jednoduchšie. Ja ešte nijako, keďže poklad mám ešte v brušku a má sa narodiť v novembri, takže som kúpila zimný fusák a uvidím aká bude jar. Možno keď tak kúpim na jar taký ten overal, v lidli majú väčšinou také pekné.
@eliaska101 ja mam tiež poklad v brušku a ma sa narodiť o 4tyzdne, ale príde to čoskoro už 😀
Tak sa neviem stále rozhodnúť. A kúpila si pinkie zimný? Ja mam vybratý zimný pinkie gold square, majú ho za 60€ cez alladin.sk... vyzerá veľmi kvalitný.
Akoze na jar a jeden mozem, len neviem či nebude veľmi teplý. Ale lepšie teplo ako zima. Mas pravdu, presvedčila si ma 🙂 ďakujem
@miskamia1 Nikdy som prechodný fusak nepoužívala. V zime zimný a na jesen / jar som lepšie obliekla a dala deku.
@miskamia1 jeej tak držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo 🙂 Nie, ja som kupovala elodie ale už použitý za 90€ ale vyzerá ako nový. Je to minuloročná kolekcia. Aj ja si to hovorím, že radšej rozopnem ako keby malo dieťatko v kočiku mrznúť. To je asi aj preto, že aj ja mám rada teplúčko 🙂
Stačí zimný fusak 🙂 keď sa narodí teraz na jeseň tak môže byť v perinke, dáte deku a tu vrchnú časť z vaničky pripnete 🙂
@miskamia1 ja mam prechodny pinkie, malinka sa narodila v aprili a vyuzila som ho lebo bolo este chladno a teraz aj momentalne praave teraz ju mam zase v prechodom a este deku cez nu. Na zimny je este teplo a myslim ze vyuzijes urcite prechodny este aj na jar! A potom predas. Na zimu sa chystam aj ja kupit zimny uz do sportiaku lebo budeme mat 5 mesiacikov a na zimu sa mi uz princezna do vanicky nezmesti 😊 cize ja som prechodny vyuzila aj v aprili a v maji a teraz zase 😉
@wiwihc nevidime ziadnu foto.. ja som, kedze som.mala.kocik 2in1, rovno mala k tomu aj fusak, cez ktory som remence prevliekla, cize dieta bolo priputane ( nasi boli jarni, cize mali v zime 9-12m). A neskor sa mi to podarilo vyuzit aj v sportiaku.. nejak sa to tam dalo prestrcit.