Na čo je táto časť na fusaku Pinkie?

wiwihc
15. sep 2019

Baby, naco je toto na fusaku? Mame prechodny fusak Pinkie a chcela by som ho dat do sportovej casti ale ako ho tam upevnit? Dakujem

siska53
15. sep 2019

@wiwihc nevidime ziadnu foto.. ja som, kedze som.mala.kocik 2in1, rovno mala k tomu aj fusak, cez ktory som remence prevliekla, cize dieta bolo priputane ( nasi boli jarni, cize mali v zime 9-12m). A neskor sa mi to podarilo vyuzit aj v sportiaku.. nejak sa to tam dalo prestrcit.

wiwihc
autor
15. sep 2019
michelle567
15. sep 2019

To si sama prestrihni, stačí len tie ktoré pasujú na tvoj kočík

kika86
15. sep 2019

@wiwihc tiez mam pinkie. Treba len prestrihnut, tak aby to vyhovovalo na kocik 😉 inak bolo to nakreslene na cetliku pri fusaku z vnutornej strany

wiwihc
autor
15. sep 2019

@michelle567
@kika86 dakujem 😉

miskamia1
16. sep 2019

Baby, ja sa neviem rozhodnúť, či mam kúpiť prechodný fusak pinkie alebo zimný fusak pinkie... môže v prechodnom byt aj v zime, ked ju dám ešte do deky? Alebo je lepšia investícia rovno zimný? Pomôžte mi rozhodnúť prosim 😅

eliaska101
16. sep 2019

@miskamia1 podľa mňa je lepší zimný fusák, aspoň nebudeš musieť dieťatko tak veľmi vrstviť oblečením

miskamia1
16. sep 2019

@eliaska101 len potom na jar a jeseň nebudem môcť pouzivat ten zimný.. ty to ako prosim ťa robíš?

eliaska101
16. sep 2019

@miskamia1 prečo by si nemohla? Tak dáš iba gate a tričko a dáš ho do fusáku. Neviem, mne to príde jednoduchšie. Ja ešte nijako, keďže poklad mám ešte v brušku a má sa narodiť v novembri, takže som kúpila zimný fusák a uvidím aká bude jar. Možno keď tak kúpim na jar taký ten overal, v lidli majú väčšinou také pekné.

miskamia1
16. sep 2019

@eliaska101 ja mam tiež poklad v brušku a ma sa narodiť o 4tyzdne, ale príde to čoskoro už 😀
Tak sa neviem stále rozhodnúť. A kúpila si pinkie zimný? Ja mam vybratý zimný pinkie gold square, majú ho za 60€ cez alladin.sk... vyzerá veľmi kvalitný.
Akoze na jar a jeden mozem, len neviem či nebude veľmi teplý. Ale lepšie teplo ako zima. Mas pravdu, presvedčila si ma 🙂 ďakujem

misinka0611
16. sep 2019

@miskamia1 Nikdy som prechodný fusak nepoužívala. V zime zimný a na jesen / jar som lepšie obliekla a dala deku.

eliaska101
16. sep 2019

@miskamia1 jeej tak držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo 🙂 Nie, ja som kupovala elodie ale už použitý za 90€ ale vyzerá ako nový. Je to minuloročná kolekcia. Aj ja si to hovorím, že radšej rozopnem ako keby malo dieťatko v kočiku mrznúť. To je asi aj preto, že aj ja mám rada teplúčko 🙂

michelle567
16. sep 2019

Stačí zimný fusak 🙂 keď sa narodí teraz na jeseň tak môže byť v perinke, dáte deku a tu vrchnú časť z vaničky pripnete 🙂

zlatica99
16. sep 2019

@wiwihc to si treba ostrihnúť aby si padoval do športového kočíku, na to to tam je 🙂

wiwihc
autor
18. sep 2019

@miskamia1 ja mam prechodny pinkie, malinka sa narodila v aprili a vyuzila som ho lebo bolo este chladno a teraz aj momentalne praave teraz ju mam zase v prechodom a este deku cez nu. Na zimny je este teplo a myslim ze vyuzijes urcite prechodny este aj na jar! A potom predas. Na zimu sa chystam aj ja kupit zimny uz do sportiaku lebo budeme mat 5 mesiacikov a na zimu sa mi uz princezna do vanicky nezmesti 😊 cize ja som prechodny vyuzila aj v aprili a v maji a teraz zase 😉

miskamia1
18. sep 2019

@wiwihc lenže ja rodim o 2tyzdne, takze vlastne október, november, december, január február, je najväčšia zima.. preto neviem, či pre mna nieje prechodný zbytočnosť teraz kupovať.