Dobrý deň,
má niektorá z vás Muuvo Quick SE 2? Ste s ním spokojné? Na internete totiž neviem nájsť žiadne recenzie, predavačka v obchode nám ho ale chválila. Veľmi sa nám páčil, ale rada by som najprv počula recenzie od ľudí, čo ho majú/mali.
Kocik je dobrý co týka skladnosti. Ale musíte zvážiť kde budete kocik používať. Je to skorej taky mestský kocik
@mimisk predpokladám že 95% času budeme chodiť len po sídlisku a po ceste u rodičov na dedine.
Aj ja si ho chcem ist kupit lebo je za dobru cenu mam 155cm neni ten kocik vysoky? Lebo ja som kupila prv bebeto luca pro a ten je strasne mohutny velky oproti mne . Tak ho predavam a chcem kupit ten muvo. Mate snim skusenosti. Dakujem
@dorotka343 ja som ho nakoniec nekúpila, takže neviem poradiť
A aky ste kupili? Ten muvo je s 1100 za 850 preto nad nim rozmyslam
@dorotka343 nakoniec sme išli do Venicci Tinum Upline, ale na ten tiež ešte neviem povedať recenziu, termín mám o 3 týždne 🙈
Ja mam termin o 2 tyzdne a pojdem kupit asi v piatok ten muuvo najviac ma ocaril a je za dobru cenu tak hadam bude ok
@dorotka343 teraz je super novinka zo značky CArrelo Vector, funkcne uplne to iste, ale viacej ma doplnkou ako muuvo a hlavne je desingnovo nieco ine ako všetky kočiky tohto typu, lebo uz sa my zda ,že tie kočiky má každý
@mimisk idemsi pozriet ten kocik
@mimisk ten kocik ma vysku po strieslu 120 to je moc kedze ja mam 155cm muvo ma vysku 100cm tak kupim ten.
https://www.mimisk.eu/08ryf6z3/CARRELLO-Vector-... , ja mam tiež 155 a keď sa vanička zníži je akurát na moju výšku
@mimisk ja som dnes kupila ten muuvo
Ta farba je nazivo nadherna
skus pozriet recenzie na zakladny Muuvo Quick, SE 1ku, Quick 4.0… vsetko su to bratske modely