ahojte uz som bola rozhodnute pre sportový kočiar mutsy na zimu, ale na českom webe som nasla diskusiu, sice starsieho data, kde ho zniesli pod ciernu zem, nie co sa tyka jazdných vlastností, ale tej sportovej sedacky, ze nie je ani kavalitna latka, a zla strieska jednak mala a jednak ze pri nakloneni nad babatko vznikne diera. nemam moznost si ho osobne vyskusat, chcela som ho objednavat on line, prosim majitelky mutsy sportaku, aka je realita, mam sa dat radej na teutonku? obrovska vdaka
polohovat sa da, len ze ta strieska je nejak mala
tak mozno zalezi od modelu,ja som mala mutsy transporter a co sa tyka ovladania a jazdenia tak myslim ze zo vsetkych co sme mali isiel uplne najlahsie 🙂 a to som ich mala zopar na porovnanie🙂sportova verzia bola u nas kratko lebo mimco chcelo vykukovat uz v 5 mesiacocha sportak nam bol obrovsky,tak sme kupili iny,ale uz pre vacsie dieta uplne v pohode-jedina nevyhoda ze nozicky sa nedali polohovat,ale zda sa mi ze uz v novej kolekcii sa da-nie som si ista..strecha bola normalna ako na vacsine sportakov a nesiel celkom uplne do lahu,ale do tej "relaxacnej" polohy uplne v pohode pre spiace babo,my sme spavavli na vyvysenej podlozke,takze to vobec nevadilo,bol to taky mierny sklon,na fotke co mam v albume to je aj vidiet,myslim ze mutsy slider ma tu malu striesku,taku plytku
Baby kamoška predáva tu na MK za super cenu 3-kombináciu používanú od Marca 2011.Ak niečo, dám vám na ňu link a môžete sa jej popýtať 🙂
@ewa83 vrelo ho odporucam... perfektny do nerovneho terenu,troska tazsi,ale stabilny a suprovy. My mame Mutsy Urban Rider v ciernej farbe. Polohovat sa da az do uplneho lahu a je vhodny aj pre vacsie babo.
ahojte, mozem sa spytat, kde kupim kocik tejto znacky?
dakujem
Aj mna to zaujima, a tiez ci sa da sportova cast polohovat uplne do lahu, teda aj nozicky aj chrbatik vodorovne? Inak som na Mutsy pocula zatial len pozitivne ohlasy...