Ahojte🙂 my tiez zvazujeme mutsy igo, len nas trochu odradza velkost vanicky - babo sa nam ma narodit v juli a bojim sa, ze mi celu zimu vo vanicke nevydrzi, ze z nej vyrastie:( co vy na to? A ci je dostatocne stabilny? na zivo sme ho este nevideli. Kamoska ma mutsy, vozi v nom 3. dieta a kocik stale vyzera ako novy, nevyhrkany, stale stabilny - len akurat rukovat si dali znovu ocalunit, ta bola uz trochu popraskana, inak s nim nemali ziadne problemy a super sa s nim jazdi - mam odskusane🙂
Naozaj nemam nan nic negativne...nam sa mala narodila zaciatkom septembra, teraz ma 6 mesiacov a stale pouzivame vanicku. Celu zimu v nej bola aj s fusakom a vsetko ok...Prave zvazujeme, ze este najviac mesiac potiahneme, a ked uz bude teplejsie ideme do sportoveho 🙂
@kikusastar tak toto si ma potesila! Tiez zvazujem mutsy i go, drobec sa ma narodit v septembri tak len duuuufam ze vo vanicke vydrzi do toho konca februara aspon, potom by som ho uz dala do sportaka. a sportak je dost velky?lebo som citala niekde ze aj ten je maly 😒 ale ktory kocik je dnes velky,,,okrem nejakych polskych tankov asi ziany 😀
Priznam sa, sportak mame este v garazi zabaleny, ale ked sme ho skusali, neprisiel mi nejaky maly...neviem fakt. Ten zatial posudzovat nebudem...kazdopadne je super polohovatelny. Ale tak to je dnes vela kocikov 🙂 Inak co sa tyka tej rukovate, ja napriklad som si vybrala model s kozenou rukovetou, nie tou penovou a je ako nova...vobec nevidiet znamky pouzivania, konstrukcia je stabilna, dobre skladna a to ho niekedy skladam do auta a rozkladam aj tri krat denne 🙂
Ahoj, nepoužívame ju už síce a mame ju odloženú, ale ešte plánujeme bábo, takže si ju nechávame. Pekný večer, Kristina
uplna spokojnost a vela ludi pozera ze aky pekny kocik taky sme este nevideli. super sa s nim manipuluje, krasne otaca,lahko sa sklada. Vanicka by mohla byt ocosi vacsia ale tak nas je riadny dlhan.
nooo, my sme s kocikom velmi spokojni 🙂 nemenila by som🙂 v hlbokej vanicke dcerka vydrzala aj v zime vo fusaku (red castle - eskimo) a skoro ako 8 mesacnu sme ju prelozili do sportiaku, a to nie preto, ze by sa do neho uz nezmestila, ale preto, lebo uz bola zvedava a chcela sa divat von na svet🙂 ale este aj teraz obcas ako 10 mm vo vanicke doma obcas spava, ked nejdeme von. Pri vanicke sme velmi ocenili, ze bola lahucka a nebol problem ju aj so spiacim dietatkom vyniest hore az na 3. poschodie bez vytahu. Dobre sa s kocikom manipuluje, je lahky a vyborne sa da poskladat a v pohode sa zmesti do auta🙂 sportova cast je opticky mensia, ale mala sa do nej pekne zmesti, uvidime o par mesiacov... ale zatial sme velmi spokojni aj so sportiakom 🙂
Ahojte.. Chcela by som sa opytat tych, co maju kocik mutsy igo, ci aj vam obcas tak vrzgaju pruziny na prednych kolieskach.. mne niekedy vrzgaju az tak, ze mam pocit, ze tisnem nejaky stary plechovy vozik.. som sklamana z toho a neviem ci to ma zmysel reklamovat, ci pomoze vymena prednych kolies.. inak som s kocikom spokojna iny nechcem.. dik
@bumblebee1
Ahoj🙂 nase kolieska su OK - urcite by som to reklamovala. S reklamaciou u Mutsy mame dobru skusenost. Kupili sme na vanicku originalny prsiplast, ktory sa asi po 3-4 razoch zacal po bokoch trhat a v poho ho vymenili za novy bez akychkolvek otazok alebo problemov. Inak je vsetko v poriadku a sme velmi spokojni.
Ani nam nic nevrzga. Aj ja mam dobre skusenosti s reklamaciou, vybavia v poho.
Baby predavam 9 mesiacov pouzivany kocik igo (2014) keby mal niekto zaujem. Dakujem
lilac este stale je na predaj?mozem vediet cenu a vidiet nejaku fotku?dakujem
my ho máme, je super 🙂