Ahojte, mozete mi prosim poradit s kupou sportoveho kocika? Hlboky kocik Peg Perego som kupovala z druhej ruky za relativne lacny peniaz a okrem vyheganych koliesok, ktore bolo raz za 2 tyzdne treba dotiahnut, s nim doteraz nemam problem. Pozeram vsak uz po sportovych kocikoch. Ja som chcela kupit opat z druhej ruky, ale manzel hovori, ze kedze taky kocik sa pouziva aj rok a pol, moze to byt risk kupovat ho ojazdeny a radsej treba kupit novy. Aky mate na to nazor? Ja sa totiz do kocikov velmi nevyznam, aj ten hlboky som kupila pomaly na prvy inzerat, co som na internete nasla...
myslite, ze by ste sa mi mohli vyjadrit k tomuto inzeratu? Poznate tento kocik? Dakujem!
http://deti.bazos.sk/inzerat/32476841/sportovy-...
My sme kupovali novy,skoda penazi, mala od 13mes krasne chodila,takze nam len zavadzal a stal kopu penazi ale poznam aj maminy co vozia 4roc.deti v kociku, u nas skoda penazí
K tvojmu inzeratu,za pouzity kocik by som tolko penazi nedala
@zuzka1008 ano, my sa vozime 😀 😵 ale musime, chodime vzdialenosti, ktore by mi maly nepresiel este peso a keby mal ist na bicykli (jazdi uz sam na 16" bez pomocnych koliesok, je sportovo velmi sikovny), odrazadle, alebo kolobezke, tak by som dosla o nervy, tak to jedine kocik isti, si neviem predstavit co bude, ked ho nebudeme moct pouzivat 😀 teraz v zime chodime autom, ale ked je pekne pocasie, tak je to skoda...
@erienka športový kočík je najlepšie kupovať spolu s dieťaťom. Treba doň dieťa posadiť a budeš vidieť ako sa mu v ňom sedí, resp. ako v ňom sedí, leží...dobré je si vyskúšať ako sa s ním manipuluje, ako sa skladá, aký nákupný košík potrebuješ....Lebo dnes sú na trhu kočíky s rôznou kvalitou a s rôznymi vlastnosťami, s rôzne nastaviteľným sedom. My sme mali Quinny, ale bola to veľmi stará edícia - mali sme štvorkolesový, nafukovacie kolieska, do terénu, do snehu, dala sa sedačka otočiť do smeru jazdy aj proti smeru jazdy. Bola to športová časť zo štvorkombinácie. Nám vyhovoval práve takýto kočík. Niekto potrebuje ľahučkú buginu, ktorá sa dobre zloží...každý má iné potreby. Ak je kočík kvalitný, tak si ho užívateľka obľúbi a používa dlho, nie len pár mesiacov a skôr si ho odloží pre budúce dieťa, lebo niektoré edície sú naozaj veľmi vydarené.
My sme mali Quinny Freestyle 4XL ešte, ale bol ťažší a väčší - taký tereňák. Veľa detí sa po roku už v športovom kočíku nechceli voziť, v našom sa chceli voziť všetky deti. Asi bol pohodlný pre deti.
Riešim to isté, zatiaľ mám trojkombináciu, malý má 8 mes. a je veľký chlap🙂 a tak som aj rada, že máme veľký, aj keď starší typ kočíka (adbor aston) ale má v ňom pohodlie a v pohodičke sa vojde aj s fusakom. kočík som nekupovala nový, našla som ho tu z MK, predávajúca bola z nášho mesta, tak som si ho išla aj obzrieť naživo a som spokojná. V apríli bude mať synček rok, tak mu chceme kúpiť nejaký ľahký športový kočík - ľahký nie len manipulácia s ním, ale aj kg. Hľadám, porovnávam, určite pôjdeme aj do obchodu s malým aby si vyskúšal a potom budem hľadať niečo na bazári.
Ja mam jane slalom športiak mam odskusany pri dcérke nedám dopustiť nie je síce reverz ale dieťa ked sedí nechce kukat na mamu🙂 potom uz len golfac na cestovanie. Inak mam z bazaru komplet za 300. Športiak tak do 200 ok ale isto nie poľský ako x lander za tu cenu uz kupis aj kvalitný
já som to viriesila mam hlboký kočík ktorí sa dá preskladať na športák 🙂
@erienka pozri taký to mam ja a stál ma 80 eur 🙂 http://deti.bazos.sk/inzerat/31705064/Kombinova... zatial mam malú vo vaničke ale je super 🙂
Ja by som kupila novy, mala som dva pouzivane kociky a pouzivany by som nikdy uz nekupila.
@erienka
ja mám tento a som spokojná.
http://www.kocikyluna.sk/kociky-sportove/287-sp...
@luciannka83 vyzera dobre, dakujem za tip, pozriem ho v obchode
sportovy kocik by mal byt trosku lahsi a hlavne by mal mat reverz, aby si videla na babatko... 6mesacne dieta ta este potrebuje vidiet...
@erienka skus peg perego book plus
Jasné, že nemusí 🙂 to závisí od vás či chcete nový alebo nie. Nové kočíky som kupovala len pri prvom dieťati, teraz by som už nové nekupovala, dá sa kúpiť aj z druhej ruky len si treba dobre vybrať. Ja som teraz kupovala malej Maclaren Quest bol používaný mesiac a bol vo výbornom stave a ušetrila som 80€, čo je dosť si myslím....Rozhodnutie je len na tebe.