Ahojte, rada by som vedela ci ste niekto davali babatko 3m+ do sportovej casti v pololahu ? Nam sa uz o chvilku nevojde do vanicky, a chceme kupit nejaky kompaktny sportiak s ktorym by sa dalo aj cestovat (v lietadle) . Je to problem keby je babo v pololahu uz takto skoro ? Ved normalne sa tak polohuju babatka ktore maju reflux takze mi to nepride ako nejaky velky problem ...
Vacsina sportiakov sa da dat do takmer uplneho lahu, neviem, preco riesis pololah 🤷
Ja som davala, mala mi inak v koci nevydrzala. Akonahle lezala, sputila rev .... Ine mi nezostavalo ....
@babovka2321 no ono to vlastne nie je uplne pololah ale korytkove sedenie, takze aj ked chrbticu ma rovno tak nozicky by malo trochu dohora 😀 ale tak neviem ci aj to je vhodne...podla mna zataz na chrbticu je akurat ak by bolo v rovnom sede. Ale zaujimalo ma aky maju na to iny nazor 🙂
@simona1306 super, a nemala potom nejake problemy s chrbticou teda ? 🙂
Tak na korytkove sedenie su rozne nazory... Niekto tvrdi, ze dobre, niekto ze zle. Prirovnavaju to k lezaniu vo vajicku a ani to sa neodporuca na dlhe intervaly, len na tak 30 minut 🤷
tak teraz ma 8 mesiacov, tazko povedat, ale podla lekarov je vsetko v poriadku, mala nezaostava vo vyvine, stvornozkuje, sedi ..... ono nejake tabulky a odporucania su jedna vec, no niekedy to dietatko si vyberie svoju cestu aj tak .... mne nezostavalo nic ine iba ju dat do polosedu, alebo sediet doma na riti , kedze v koci nevydrzala
Ja teda nepoznam moc kompaktny sportovy kocik na cestovanie s korytkovym sedenim. Ja by som sa v tomto pripade obzrela po kociku ktory ide do lahu.
no urcite to moc vhodne nie je...a mna by na tvojom mieste zaujimal skor nazor fyzioterapeuta,ako mamiciek,ktore davali svoje babatka 3+ do polosedu tvrdiac,ze tym detom nic nie je..ved samozrejme,ze sa od toho neumiera, tie problemy sa mozu objavit o 20 rokov,nie za rok..urcite by som na tvojom mieste kupila sportovy kocik,ktory sa da dat do lahu..ja som pri vybere nasho kocika ako NEmatka opomenula tento faktor a kupila taky,ktory sa nedal dat uplne do lahu..tak som nasledne kupila este jeden z druhej ruky a davala ju najprv do toho ( ale aj to az tak od 10mes,ked vedela sediet)
do korytkovych je pre male babatka nejaka ergonomicka vyrovnavacia vlozka, ale fakt si nazov nespomeniem … pisali o nej v kocikovej poradni kedysi, skus tam pozriet
@dzejsik neviem nic take vygooglit 😔
skus napisat do kocikovej poradne tu na MK 🙂
A neda sa ti dat do lahu? Moj je od 4m v sportiaku a lezi v nom. Obcas ho dam do polosedu, ked niekde sme a nech sa obzera. Ale kvoli jeho chrbtici to robim na max pol hodku