Ahojte, našla som si pre mňa ideálny kočík - vyhovuju mi parametre a navyše sa mi páči aj dizajn. Ide o 2-kombo, ale obávam sa či vydrží aby sa v ňom vozilo v buducnosti ešte aj druhé dieťa.
Poľská značka Bebetto.
Mali sme Bebetto sice športový iba ale bol super. Odviezol aj trojročné dieťa 😁
@gejb my máme Bebetto Luca a zatiaľ nemám čo vytknúť, tiež 2 kombináciu + vajko Cybex
@gejb my mame tiez Bebetto Nico a tiež sme spokojny
Ďakujem za odpovede. Pôjdeme teda do bebetta 😊
Keď sa ti zdá že za takú sumu nemôžeš mat dobrý kocik,ja som mala za 239 eur kombinovaný a plus teda dokúpili sme vajco takze do 300 eur som bola vybavena a spokojna,len mi vybledol a kupila som si zase taký istý ale už som ho naimpregnovala a predala potom za 150 eur… takze za mna tiež sa dá za malo penazi narobit veľa muziky a to moje úvahy smerovali k bugaboo ale keď som zbadala tento tak mi vyhovoval viac nakoľko neznasam “veľa veci” a tu sa vanička preraabala na sportovu takze nič nebolo doma len tak odlozene.
Ja mám trojkombináciu za 150 €, síce z ruky, ale nový stojí 509 € a teda neviem si ho vynachváliť, takže za mňa sa nemáš čoho báť 🙂
https://www.svetkocikov.sk/kociky.baby.merc/bab...
Tie poliaky su vsetky na jedno kopyto. Mala som inu znacku, ale hlboky bol teda ozaj vyborny. Kupovala som po 1 dietati, odkocikocala v nom svoje dve a predala pre 4. Dieta v uplne super stave.
@gejb mala som Milu kids, stále 400 eur, najlepší kočík, aký som mohla vybrať. Jediná "chybička" bola že zabral veľa miesta v kufri, ale tak to 2 kombinácie proste robia
Inak bol priestranný, pohodlný, ľahký na ovládanie, hojdaci, zvládol akýkoľvek terén, nehrkal, bol pekný aj na pohľad, a vyzeral po 2 deťoch takmer nepoužito. Až normálne mi bolo ľúto, keď som ho predávala. Ale tak u nás už by nemal uplatnenie.
Čiže áno, kočík do 600 eur - aj oveľa menej môže byť lepší ako kadejaké predražené "dizajny".
Mala som Bebetto Nico Estilo a bol to hrozný kočík, zle sa ovládal a dolámal sa tesne po konci záruky. Kamoška má Moon dvojkombi okolo 600€ a čo som ho skúšala, zdal sa mi super. Ja by som Bebetto už radšej neriskovala.
@gejb jaj mám asi nie moc známy a preslávený ako iné značky je to el jot Candy s veľkými kolesami stal asi do 400 už si nepamätám ale som veľmi spokojná snim.
Co sa tyka kvality materialov, tak to ziadne terno nie je, na druhej strane je funkcny, skladny, aj vaha v norme, rozmerovo v pohode aj vanicka aj sportak... ked sa ti paci, neni o com...
@anjelicek26 predpokladam ze si nemala taky kocik.
Ja som bola az prekvapena aku kvalitu materialov mali Camarela z r.2011 napriklad.
Vtedy modne vesmirne vajcia na jednej nohe vrzgali a stale sa kazili, reklamovali. Tusim Stoke sa volali.
@babulkomale videla, ochytala, mam celkom prehlad... a tie vajcia na jednej nohe boli celkovo katastrofa od stokke, teraz uz to je trochu lepsie 😅 Len su stale tazke ako slon...
@anjelicek26 penova rucka napriklad na Camarele vydrzala roky bez chyby, takisto defekt ziadny, na drahych kocikoch ovela viac, ktovie cim to je 🤔
Ja som mala Bebetto vulcano a bola som spokojná aj vanička veľká aj športová čas kebyže riešim druhý krát kočík určite túto znacku
@babulkomale ze sa ludia pri drahych kocikoch proste viac stazuju a viac reklamuju, lebo za tie "peniaze" proste neakceptuju ani malu chybu... vazne to tak je...
@anjelicek26 hlavne ma zaujímalo ci nezačne takýto kocik vrzgat, hrkat, neodpadne koliesko a podobne 😁
Keď clovek pozera eshopy tak tie zname znacky a najpredávanejšie sa hybu bezne okolo 1000€
@gejb nie u tohoto fakt take nic nehrozi 👍
@anjelicek26 NIC sa mi na Camarele nepokazilo. Nie ze pokazilo a nereklamovala som 🤦
Aj vec za dve eura ma sluzit, aj vec za 400 aj 40 000.
@babulkomale nehovorim tebe, ale statisticky... ber to trochu s nadhladom ;)
@gejb ja som druheho syna rodila v uk tam som kupila lacny cca 300 libier komplet sportiak do toho vlozka pre babatko vajce lelky nakupny kosik plastenka velka zipsovacia taska ku kociku a vozila som v nom 2deti dcerka este ako skoro 4rocna tam obcas sadla a isli sme tajto do skolky...a este som ho aj darivala spoluobcanom..a tych nakupov velkych co som sa v nom navozila
Ja som tiez povodne chcela Bebetto, nakoniec som si vybra Roan Bass Next. Je to tazsi kocik, ale myslim, ze porovnatelne s Bebettom. Ja som s nim nadmieru spokojna, ma uzasne odpruzenie. Tiez som kupovala dvojkombinaciu. Hoci su oba polske kociky, ja nemozem nic zle povedat. Ani co sa tyka kvality ci dizajnu.