Ahojte, viete mi poradiť ktorý kočiar je lepší? Moon Resea verzus Moon Piú. Bábo sa má narodiť na prelome august/september. Prevažne by mal zvládnuť mestský terén, no bude to naše prvé dieťatko tak úplne neviem na čo sa zamerať. Ďakujem za vaše rady a odporúčania 😊
Mrkni na Moon relaxx edition,za mna fantasticky kocik,zvladne akykolvek teren,dlha strieska,teleskop.rukovat,velky kosik,sportova cast sa da zvacsit strieska ked dieta podrastie,skladny,da sa zlozit spolu s podvozkom
Ďakujem za reakcie kočky 😊
@naatty10 mňa jedine odrádza že resea ma nafukovacie 2 kolesa? Niekde v parametroch som to zahliadla, najlepšie sú vraj gelove 🤔
@simona92101 ďakujem za tip, určite sa naňho pozriem 🙏
My sme s tým Ok 😇 myslím že to záleží hlavne id terénu kde sa budete pohybovať ale ja osobne by som do gélových nešla … ale nevyznám sa 😊 každopádne som s kúpou spokojná mame zelenú farbu plus športová časť vajíčko a za super cenu .. nehovoriac o Adapteroch na vajíčko plast a taký fuška na športovú časť …
@naatty10 a môžem sa opýtať to si niekde online kupovala? My práve mame už vajíčko cybex cloud g i-size tak by som rada aby sadlo
Áno kupovala som priamo na predajni v BB v OC JOPA baby svet 😊 myslím že to by malo pasovať len treba tie adaptéry dokúpiť 😊
@naatty10 ďakujem ti krásne 🙏🥰
A odkiaľ si ? Lebo ak to máš za ďalej tak sú aj super akcie tu na nete keď pokukas 😇
mam doma reseu a nasa ma vsetky kolesa bezudrzbove (mozno zavisi od modelu/rocniku ? ) … mne sa zda ze nafukovacie mala iba resea sport
Ahoj aj my tak cakame dieťatko 😇 a tiež sme sa rozhodovali medzi piu a resea kúpili sme reseu. Celkovo mi príde ako kočík taka elegantnejšia a hlavne ľahšia než piu tá konštrukcia na mna pôsobila tak mohutne …